Kocaeli Kocaeli'de Oyuncak Silahla Market Soygunu

Kocaeli'de Oyuncak Silahla Market Soygunu

03.04.2017 - 23:34 | Son Güncellenme:

.

Kocaelide Oyuncak Silahla Market Soygunu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir kişi, oyuncak silahla girdiği markette aldığı ürünler için kasiyere 10 TL uzattıktan sonra kasadaki 480 TL’yi alarak kayıplara karıştı.
Olay, Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çenesuyu Caddesi üzerindeki bir marketler zincirinin şubesine giren şüpheli, önce müşteri gibi ürünler alarak kasaya yöneldi. Aldığı bir içecek ve çerezle kasaya gelen şahıs, kasiyere 10 TL uzattı. Bu sırada kasadaki parasını sayarak gün sonu toplamı için diğer kasaya parayı uzatmak isteyen kasiyer, şüpheli şahsın cebinden çıkardığı silahla şok oldu. Şahıs, kasiyere doğrulttuğu oyuncak silahla kasiyerin elindeki 480 TL’yi alarak hızla marketten çıktı. Zanlı gece karanlığında kaçarak kayıplara karışırken, markettekiler durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri markette inceleme yaparak, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
Bir market çalışanının yakını, markette soyulan kasiyerin araması üzerine haberdar olduklarını, olayı gerçekleştiren şahsın 20, 25 yaşlarında esmer bir şahıs olduğunu söyledi.