Cadde Kocamın Ailesi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Kocamın Ailesi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı!

09.01.2015 - 09:54 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi dün akşam 27. bölüm ile ekrana geldi. Herkesin merakla beklediği dizide sahte Engin aileye korku dolu anlar yaşattı. Güneş'in gizli işleri başına iş açtı. İşte Kocamın Ailesi 28. Bölüm fragmanı ve son bölümden ayrıntılar..

Kocamın Ailesi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kocamın Ailesi yep yeni bir bölüm ile ekrana geldi. Son bölüm ile gündeme bomba gibi düştü. Tülay hayatının en büyük ayrılığını yaşarken yeni avukatı davanın işleyişinden şüphelenmeye başlar. Şeniz’in evinde kalan Fulden, arkadaşının karanlık yüzüyle tanışır. Şeniz’in ise karşılığında Fulden’den istediği bir şey vardır. Güneş’e yılbaşı arifesinde kuryeyle gelen isimsiz paket, gündeme bomba gibi düşer. Tüm bunlara rağmen yeni yılın heyecanlı herkesi sarmalamayı başarır.

Geçtiğimiz hafta Kocamın Ailesi dizisi 25. Bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Tülay ve Hakan'ın boşanma davası herkesi şok eden bir kararla sonuçlandı.

Tülay, kızı uğruna bir kez daha Hakan’la işbirliği yapmak zorunda kalır. Hakan’ın ise tek derdi kızının velayetini almakken, Fulden kendi çocuğunun derdine düşer. Güneş’in sözleriyle allak bullak olan Tarık, hayatının hayaletleriyle yüzleşmek zorundadır. Finaldeyse Şeniz’in sözleri tüm aileyi şok edecek bir gelişmeye neden olur.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

28. Bölüm Fragmanı


Oyuncu Kadrosu
Tarık

Gökhan Alkan
5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Güneş
Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Mukadder Ar
Ayşenil Şamlıoğlu

Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Pelin
Beren Gökyıldız

Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar
Erman Okay

Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Şeniz
Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi

Cücü
Durul Bazan

Tarık’ın Almanya'dan okul arkadaşı, darlak, kendi doğrularından ödün vermeyen özgün bir tip. Tarık’ın tek dostu, Tülay’a meyili var. Başak’ın da katılımıyla aşk üçgeni doğması muhtemel.