Gündem Kocamın Ailesi 47. bölümünde sürpriz gelişme - İzle

Kocamın Ailesi 47. bölümünde sürpriz gelişme - İzle

28.05.2015 - 14:36 | Son Güncellenme:

Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kocamın Ailesi 47. bölümünde heyecan yine hız kesmedi. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kocamın Ailesi son bölümü ile gündeme bomba gibi düştü. Dizi son bölüm ve detayları haberimizden takip edebilirsiniz...

Kocamın Ailesi 47. bölümünde sürpriz gelişme - İzle

FOX'ta yayınlanan dizi Kocamın Ailesi 47. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümünde Güneş'in Ar Apartmanı'nda oturmak istememesi Tarık'ı zor durumda bırakırken, Şeniz'in başı eski aşkı yüzünden belaya girdi.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KOCAMIN AİLESİ 47. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan rol aldığı dizinin son bölümünde Mira yine aşkı ve ailesi arasında sıkışıp kaldı. Hem merak ettiren hem de güldüren Kocamın Ailesi 47. bölümü yeni gelişmeleriyle bu akşam Fox ekranlarına gelecek.

Gazanfer'in Nazan ile Amerika'ya yerleşme haberi damga vuracak. Ailesi ve sevdiği kadına arasında sık sık arada kalan Tarık ise bu kez Güneş'in farklı bir yerde oturmak istemesi yüzünden zor durumda kalacak.

Kocamın Ailesi yeni bölümünde Tülay'ın kendi ayakları üzerinde durmak istemesi, Hakan'ın kıskançlık krizleri geçirmesine neden olacak. Dizinin sevimli aşıkları Can ve Gülay çifti arasında da kıskançlıklar başlayacak. Can'ın iş bulmasını isteyen Gülay, neredeyse bu talebinden pişman olacak. Çünkü; Can Gülay'a özel dersler yüzünden fazla zaman ayıramayacak. Uzun süredir ayrı kalan Miray ve Fatih ise aşklarını dolu düzgün yaşamaya devam edecek.

Kocamın Ailesi 47. bölümünde sürpriz gelişme - İzle


Kocamın Ailesi 47. Bölüm Özeti


Güneş, Şeniz’in etrafındaki çemberi daraltırken kendisini de boğduğundan habersizdir. Zuhal’in Gazanfer’le birlikte hazırladığı sürpriz gündeme bomba gibi düşerken, Şeniz Aziz’den, yıllardır kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir. Tarık, yılların özlemini annesinin dizlerinde giderirken, tüm dengeleri değiştirecek soru sorulur: Sefer İstanbul’da mı?

Bölüm Tarihi: 28/05/2015