Cadde Kocamın Ailesi son bölümde heyecan doruktaydı!

Kocamın Ailesi son bölümde heyecan doruktaydı!

03.12.2014 - 11:34 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi'nde bu hafta neler oldu? Fox Tv'de ekrana gelen dizide heyecan doruktaydı. Engin ile ilgili gerçeği öğrenen Ar ailesini bundan sonra ne bekliyor herkes bunu merak ediyor. Tarık gerçek ailesiyle ilgili yeni bir şey öğrendi mi? Kocamın Ailesi son bölümden ayrıntılar haberimizde.

Kocamın Ailesi son bölümde heyecan doruktaydı

Ar ailesi Zafer’in başında yeniden bir araya gelirken, Güneş sahte Engin’in yakalanabilmesi için canını dişine takmış emniyetin görüntü arşivini taramaktadır. Tüm olan biteni Hikmet’e açıklamak ise aile için başlı başına bir kabustur. İpek’in öğrendikleri Fatih’le Miray aşkının üstünde kara bulutlar dolaşmasına sebep olurken, Mukadder’in Tarık’ı Rıza’nın evine götürmesi ise tatsız sürprizlere neden olacaktır.

Haberin Devamı


KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLE

Kocamın Ailesi dizi oyuncuları:


Tarık (Gökhan Alkan)

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Güneş (Yeliz Kuvancı)

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Hikmet (Yıldız Kültür)

Ar ailesinin babaannesi. Ailenin en büyüğü. Çocuklarının ve gelinlerinin annesi. Hayatta en büyük derdi 25 yıl önce kaybettiği torununu ölmeden önce bir kere bağrına basmak. Inançlı ve geleneksel değerleri olan bir kadın.

Şeniz (Yeşim Salkım)

Kendi içerisinde aileye düşkün, kayınvalidesiyle çok iyi geçinen onu mutlu etmeye çalışan biri çünkü Şeniz'in çocuğu yok o yüzden kendi içinde mutsuz. Bu ailenin "mutsuz tarafı Şeniz" diyebiliriz. Şeniz'in eşi hiç yanında yok hep seyehatlarde. O da bu aile ile ve yeğenleriyle zaman geçiriyor kendine bir dünya kurma çabası içerisinde diyebiliriz. Şeniz için bundan fazla ip ucu veremiyoruz. Ancak 3. ve 4. bölümden sonra neden böyle bir karakterde olduğunu izleyiciler anlayacaklardır.



YENİ BÖLÜM FRAGMANI