Cadde Kocamın Ailesi yeni bölümünde neler oluyor?

Kocamın Ailesi yeni bölümünde neler oluyor?

09.12.2014 - 08:44 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi Kocamın Ailesi 23. Bölüm ile ekrana geliyor. Rıza'nın yalanını artık herkes öğrenmiştir. Tarık ve Güneş farkında olmadan yakınlaşmaktadır. Pelin'in başına gelecekler ise aileye büyük sürpriz olacaktır. Kocamın Ailesi yeni bölüm için nefesler tutuldu.

Kocamın Ailesi yeni bölümünde neler oluyor

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Kocamın Ailesi reyting sıralamasında yine çok başarılı. Dizi yeni bölüm ile herkesi ekrana kilitliyor.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


23. Bölüm Özeti

Torununun sahte olduğunu öğrenen Hikmet’i kendine kimin getireceği meçhul. Tarık ve Güneş farkında olmadan başa çıkması zor bir girdaba sürüklenmekteler. Şeniz başına sardığı Rıza’dan nasıl kurtulacağını düşünürken, Ar ailesi gelen bir haberle bir kez daha sarsılır. Olayların merkezindeki Pelin ise her şeyden habersiz doğum günü hazırlıklarıyla meşgulken, finalde şahit oldukları her şeyin değişmesine neden olur.

Kocamın Ailesi dizi oyuncuları:

Tarık (Gökhan Alkan)

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Güneş (Yeliz Kuvancı)

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Hikmet (Yıldız Kültür)

Ar ailesinin babaannesi. Ailenin en büyüğü. Çocuklarının ve gelinlerinin annesi. Hayatta en büyük derdi 25 yıl önce kaybettiği torununu ölmeden önce bir kere bağrına basmak. Inançlı ve geleneksel değerleri olan bir kadın.

Şeniz (Yeşim Salkım)

Kendi içerisinde aileye düşkün, kayınvalidesiyle çok iyi geçinen onu mutlu etmeye çalışan biri çünkü Şeniz'in çocuğu yok o yüzden kendi içinde mutsuz. Bu ailenin "mutsuz tarafı Şeniz" diyebiliriz. Şeniz'in eşi hiç yanında yok hep seyehatlarde. O da bu aile ile ve yeğenleriyle zaman geçiriyor kendine bir dünya kurma çabası içerisinde diyebiliriz. Şeniz için bundan fazla ip ucu veremiyoruz. Ancak 3. ve 4. bölümden sonra neden böyle bir karakterde olduğunu izleyiciler anlayacaklardır.

23. Bölüm Fragmanı

Yazarlar