Gündem Kolpaçino-3.Devre'nin ilk fragmanı yayınlandı

Kolpaçino-3.Devre'nin ilk fragmanı yayınlandı

20.01.2016 - 08:53 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını KRM yapımın, Dağıtıcılığını Roll Caption'un yaptığı başrollerini ise Şafak Sezer'in paylaştığı film Kolpaçino- 3. Devre’çok yakında vizyona giriyor. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filminde ‘Başkan’ lakaplı takıntılı bir mafya babasını canlandıracak.

Kolpaçino-3.Devrenin ilk fragmanı yayınlandı

Yazıp yönetmenliğini Şafak Sezer'in yaptığı ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filminin vizyon tarihi belli oldu. 11 Mart’ta seyirciyle buluşacak olan filmin asıl sürprizi ise Erkan Petekkaya oldu.

Komedi filmi serisinin 3’üncüsü ‘Kolpaçino-3. Devre’nin vizyon tarihi belli oldu. Serinin ilk filmi Kolpaçino ve 2’ncisi Kolpaçinı Bomba ile 1 milyonun üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çeken filmin 5 yıldır merakla beklenen devamı, 11 Mart’ta gösterime girecek. Teaser’ı da sosyal medyada ses getiren ‘Kolpaçino-3. Devre’, bir tartışma sırasında Başkan’ın adamlarından birinin telefonu ile Özgür’ün telefonunun karışmasını ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor.

Kolpaçino-3.Devrenin ilk fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı

Erkan Petekkaya, şu sıralar sağlık sorunları yaşayan ünlü oyuncu, filmde ‘Başkan’ lakaplı takıntılı bir mafya babasını canlandırıyor.

Kolpaçino-3.Devrenin ilk fragmanı yayınlandı


Şafak Sezer, senaryosunu yazdığı filmde yine başrolde.

ÇİNÇİN SÖZDE KALDI


9 Ocak 2012’de Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Twitter’a girişinin birinci yıldönümünde düzenlenen etkinliğe katılan Şafak Sezer, Kolpaçino 3 filminin, Altındağ’ın problemli bölgesi Çinçin Bağları semtinde çekileceğini açıklamıştı.