Gündem Komedi Türkiye'nin birincisi kim oldu?

Komedi Türkiye'nin birincisi kim oldu?

24.08.2015 - 14:54 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yayınlanan eğlenceli yarışma Komedi Türkiye'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Peki Komedi Türkiye'nin birincisi kim oldu? Tuğçe ve Beren'in son ikiye kaldığı Komedi Türkiye finalinde birincisi Haluk Bilginer belirledi.

Komedi Türkiyenin birincisi kim oldu

Hangi yarışmacı birinci oldu, Türkiye’nin komedyeni kim seçildi? Zihni Göktay doktor olursa! Otoriter doktor baba Zihni Göktay, damat adayı Ünal’ı muayeneye çağırıp sorguya çekerken neler yaşandı?

Haberin Devamı

Komedi Türkiye dün akşam final bölümü ile ekrana geldi. Heyecan ve eğlence dolu bir final akşamı yaşayan Komedi Türkiye'de sevinen kim oldu?

Son üçe kalan isimler Tuğçe Karabayır, Sefa Hebipoğlu ve Beren Akyüz oldu. Günün toplamı ve Genel toplam puanların ortalaması ile belirlenen Final ortalaması sonucu en düşük oy oranına sahip olan isim Sefa Habipoğlu oldu ve son ikiye Tuğçe ve Beren kaldı.

Birinci jürinin verdiği oylarla belirlenecekti. Gani Müjde oyunu Beren'den yana kullandı. Gülse Birsel ise Tuğçe dedi. Son oy her şeyi belirleyecekti. Haluk Bilginer'in verdiği oy ile Komedi Türkiye'nin birincisi Tuğçe Karabayır oldu.

Gözyaşı ve mutluluğu bir arada yaşayan Tuğçe Karabayır jürinin elinden birincilik ödülünü aldı. İşte o anlar..

Haberin Devamı

KOMEDİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!