Gündem Komisyonculara kızıp halin kapısını kilitlediler

Komisyonculara kızıp halin kapısını kilitlediler

22.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’ne önceki gün saat 20.00 sıralarında konvoy eşliğinde boş araçlarıyla gelen üreticiler, komisyoncuların ürünleri düşük fiyata aldığını, yüksek fiyattan sattığını iddia etti.

Komisyonculara kızıp halin kapısını kilitlediler

Üreticiler, ürün girişini önlemek için halin 3 kapısını da kilitledi. Polisin müdahalesiyle zaman zaman açılan kapılar, her seferinde eylemciler tarafından yeniden kapatıldı.

Haberin Devamı

Vekil iknaya çalıştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Devrim Kök sık sık slogan atan üreticileri eylemlerine son vermeleri için iknaya çalıştı. Üreticiler, batı giriş kapısını açık tutmaya çalışan polisle tartışınca, kısa süreli arbede yaşandı. Kapıyı kırmak isteyen bazı üreticileri yine arkadaşları ikna etti. TOMA ve çevik kuvvet ekiplerinin hazır bekletildiği eylem sırasında bazı üreticiler araçlarındaki domates, biber ve patlıcan gibi ürünleri yola dökerek tepkilerini sürdürdü. Sabaha karşı eylemlerine son veren çiftçiler, sorunları çözüme kavuşana kadar protestoya devam edeceklerini söyledi.