Gündem Komutanlar sınırda!

Komutanlar sınırda!

10.11.2016 - 14:58 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gitti.

Komutanlar sınırda

Genelkurmay Başkanlığı, Anıtkabir’deki etkinliğin iptal edildiğini açıkladıktan iki saat sonra bu kez Genelkurmay Başkan Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlarının inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Şırnak’a gittiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Ülkenin farklı bölgelerinden gönderilen tank, Zirhli Personel Tasiyicisi(ZPT) ve askeri araçlar Sirnak'in Silopi ilcesinde bulunan Şehit Binbaşı Ercument Türkmen Kışlası'nda bekletiliyor.

SINIRA SEVKİYAT DEVAM EDİYOR

Öte yandan sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine sevk edilen tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'in Nizip ilçesinden geçti.

Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, Gaziantep'e ulaştı.

Adana-Gaziantep otoyolunu kullanarak Nizip ilçesinden geçen ve içerisinde tank ve zırhlı araçların bulunduğu konvoy sınıra ilerleyişini sürdürdü. Konvoyun geçişine trafik ekipleri de eşlik etti.