Oyun Dunyasi Konsolda Uzaylı Kesme Keyfi

Konsolda Uzaylı Kesme Keyfi

09.06.2016 - 15:35 | Son Güncellenme:

2K, XCOM 2‘nin tüm dünyada PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One için satışa sunulacağını duyurdu. Ayrıca 2K ve Firaxis Games oyunu konsollara sunmak ve XCOM 2 deneyiminin sevilen serinin yüksek standardını karşılamasını garantilemek için artık Skydance Media’nın ayrı bir kuruluşu olan, sektörün önde gelen isimlerinden The Workshop ile işbirliğine de gitti. Oyun günümüzden 20 […]

Konsolda Uzaylı Kesme Keyfi

2K, XCOM 2‘nin tüm dünyada PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One için satışa sunulacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Ayrıca 2K ve Firaxis Games oyunu konsollara sunmak ve XCOM 2 deneyiminin sevilen serinin yüksek standardını karşılamasını garantilemek için artık Skydance Media’nın ayrı bir kuruluşu olan, sektörün önde gelen isimlerinden The Workshop ile işbirliğine de gitti.

Oyun günümüzden 20 yıl sonrasını, insanlığın uzaylı tehdidine karşı savaşı kaybettiği ve yeni dünya düzeninin ortaya çıktığı zamanları anlatıyor. Gizli yarı askeri XCOM organizasyonu büyük ölçüde unutulmuştu ve Dünya’yı uzaylıların hakimiyetinden kurtarmak ve insanlığı özgür bırakmak için gölgelerden yeniden saldırıya geçmeliydi.

Oyun, 6 Eylül 2016’da Kuzey Amerika ve 9 Eylül 2016’da ise tüm dünyada PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacağını duyurdu.

Yazarlar