Konut Ağaoğlu aynı anda 2 dev kampanyaya başladı!

Ağaoğlu aynı anda 2 dev kampanyaya başladı!

19.04.2011 - 17:38 | Son Güncellenme:

Ağaoğlu, İstanbul’da hızla artan ofis talebini karşılamak üzere tasarlayarak inşa ettiği, Basın Ekspres Yolu’nda yer alan “My Office 212” ve Maltepe’de yer alan“My Office Gold” projelerinde “10 bin Peşin Ofis Sizin” sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlattı.

Ağaoğlu aynı anda 2 dev kampanyaya başladı

Ağaoğlu aynı anda 2 dev kampanyaya başladı
Türkiye’de nitelikli konut kavramının mimarı olan Ağaoğlu şimdi de nitelikli ofis kavramını hayata geçirdiği “My Office 212” ve “My Office Gold” projelerine yönelik “ 10 bin peşin ofis sizin” sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlatıyor. Bu yeni kampanya ile 10.000 TL peşin ödeme yapılıyor. Fiyatlar 246.900 ‘dan başlıyor. Taksitler ise Mayıs 2012 de başlıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin standartlarını dünyayla yarışır hale getirmek adına üzerine düşen görevin bilincinde olan Ağaoğlu, yaptığı araştırmalar sonucunda, modern ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla, hem Basın Ekspres Yolu’nun hem de Maltepe ‘nin iş dünyası açısından daha da gelişeceğini düşünerek bu bölgelerde 2 yeni ofis projesini hayata geçiriyor.

Günün her saatinde organize edilebilen en son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış toplantı salonlarından, CIP Havalimanı Transferine, 24 saat asistan hizmetlerinden tam donanımlı fitness salonuna kadar sunduğu birbirinden özel ve konforlu hizmetlerle iş hayatına prestij kazandırıyor.

Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi de Ağaoğlu tarafından My Office Gold ve My Office 212 projelerinde hizmete sunuluyor. My Mobilizm ile filo yatırımı yapmadan istenen türde araç, günlük ya da saatlik seçeneklerle 7 gün 24 saat hizmetinize sunuluyor.

Haberin Devamı