Konut Aura’da %0,72 faiz ve 120 ay vade ile home-office fırsatı

Aura’da %0,72 faiz ve 120 ay vade ile home-office fırsatı

24.12.2010 - 09:51 | Son Güncellenme:

Propa İnşaat, şimdi de yeni yıla yaraşır bir home-office kampanyası ile karşımızda

Aura’da %0,72 faiz ve 120 ay vade ile home-office fırsatı

Aura’da %0,72 faiz ve 120 ay vade ile home-office fırsatı
Bir yılı acısıyla tatlısıyla arkamızda bırakıp yeni dilekler ve umutlarla girmeye hazırlandığımız 2011’de, hem ev hem de ofisle ilgili dilekleri olanları güzel bir haber bekliyor. Özgün projeleriyle adından sıkça söz ettiren ve kampanyalarıyla rekabette sınır tanımayan Propa İnşaat, şimdi de yeni yıla yaraşır bir home-office kampanyası ile karşımızda. Kartal’da hayata geçirdiği AURA Deluxe Residence projesinde yeni yıl kampanyası başlatan Propa, yüzde 0,72’den başlayan cazip faiz oranları ve 120 aya kadar uzayan vadelerle, merkezi bir lokasyon ve nezih bir projeden home-office sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un parlayan yıldızı Kartal’daki AURA Deluxe Residence, sunduğu home-office imkânı ile işini evinden yürütmek isteyen freelance çalışanlar ya da bu imkândan yararlanmak isteyen şirketler için biçilmiş kaftan… Yeni yıla, gün geçtikçe değer kazanacak bir yatırımla girmek isteyenlerin AURA’nın home-office kampanyası ile dilekleri gerçek oluyor. E-5’e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre, Avrupa’nın en büyük Adliye Sarayı’na sadece 600 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan, çevresi AVM’ler ve hastaneler ile donatılmış AURA’da, tüm daireler home-office olarak kullanılabiliyor. Üstelik evinizden çıkıp birkaç adımda metroya binerek işinize veya alışverişe çıkabilmek büyük kolay sağlıyor. Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetlerinin sunulacağı AURA, tüm bu özellikleri ile residence’da çalışmanın ayrıcalığını, kaliteli ve verimli çalışma ortamını, ulaşım kolaylığını ve yüksek kira getirisini bir arada sunarak işvereni de çalışanı da daire sahibini de kârlı çıkarıyor.

Haberin Devamı

İnşaatın yüzde 55’inin tamamlandığını belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, dairelerin yeni yılın sonunda teslim edileceğini söyledi. İki blokta toplam 195 daireden oluşan AURA’da, stüdyolar 132 bin TL, 1+1’ler 180 bin TL, özel bahçe kullanımlı 121 m2 2+1’ler ise 314 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 48 m2 stüdyo daireler için 1.320 TL peşinat ve aylık 1.260 TL taksit ödemek yeterli. 61 m2 1+1’ler için peşinat 1.800 TL, taksitler 1.715 TL. 121 m2 2+1’ler içinse peşinat 3.140 TL, taksitler ise sadece 2.984 TL. Ayrıca satılan dairelerin tapuları da hemen teslim ediliyor.

Home-office’lere hizmetlerinin yanı sıra, 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin de sunulacağı projede, AURA CLUB bünyesinde çeşitli sosyal donatılar bulunuyor. Bunların arasında; ebeveynler ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Üstelik daire sahiplerinden tüm bu hizmetler için hiçbir ek bedel alınmayacak, tamamen ücretsiz kullanıma sunulacak.