Konut Ezeli rakipler aynı filmde

Ezeli rakipler aynı filmde

30.10.2015 - 15:32 | Son Güncellenme:

Karşıyaka ve Göztepe’nin taraftarları ve futbolcuları kardeşlik filminde buluştu.

Ezeli rakipler aynı filmde

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka ve Göztepe’nin formalarına sponsor olarak İzmir’in iki yakasını bir araya getiren Folkart, bu kez de iki takımın taraftarlarını ve futbolcularını aynı filmde buluşturdu. “Ezeli rekabet ebedi kardeşlik” sloganı ile yola çıkan Folkart, her iki takımın taraftarlarının ve futbolcularının rol aldığı bir film çekti. Çekimleri geçen hafta her iki takım için özel anlam taşıyan yerlerde yapılan 60 saniyelik film Cumhuriyet Bayramı’nda tüm televizyon kanallarında, sinema salonlarında ve sosyal medyada gösterilecek.

Haberin Devamı

Kardeşlik duygusu ön planda

Kardeşlik ve dayanışma duygusunun Türk Milleti’nin köklerinde bulunduğunu dile getiren Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Son zamanlarda meydana gelen olumsuz olaylar milletçe kardeşlik duygumuzu geri plana itmemize neden oldu. Ancak Türkiye’nin içinde bulunduğu bu gergin ortamdan kurtuluşu ancak kardeşlik duygusuna sarılıp sahip çıkarak olur. Kardeşliğin en güzel örneğini İzmir’den verdik. Yıllarca “Bir araya gelmez” denilen İzmir’in iki vazgeçilmez takımı Karşıyaka ve Göztepe bu sezon göğüslerinde aynı ismi taşıyarak mücadele ediyor. Ezeli rekabet takımlar için yeşil sahalarda taraftarları için de türbinlerde kalıyor. Statların dışında ise kardeşlik var. Eğer iki ezeli rakip bir araya gelebiliyorsa tüm Türkiye bir araya gelebilir” dedi. Filmi kardeşlik mesajını iletmek için hazırladıklarını anlatan Sancak, “İzmir’den haykırdığımız kardeşlik mesajını tüm Türkiye’nin duyması için bir film hazırladık. Umarım hazırladığımız film milletçe geri plana ittiğimiz kardeşlik duygusuna yeniden sıkı sıkı sarılmamıza vesile olur” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çekimleri Karşıyaka, Göztepe ve Meles Deltası’ndaki rekreasyon alanında yapılan 60 saniyelik filmde her iki takımın taraftarları üzerlerinde formaları maça gitmek için yola çıkıyor ancak Meles Deltası’nda buluşuyor. Taraftarlara burada takım kaptanları katılıyor. Filmin finalinde ise her iki takımın taraftarları ve futbolcuları 600 metrekarelik dev bir Türk Bayrağı açarak kardeşlik mesajı veriyor.