Konut Herkesi Konuşturan Proje

Herkesi Konuşturan Proje

15.04.2016 - 18:49 | Son Güncellenme:

Peşinat ödemeden ev sahibi olmaya var mısınız?

Herkesi Konuşturan Proje

Şehrin ritmi ve doğanın sakinliği bir arada; Eymir Panorama’da!

Haberin Devamı

Sinpaş imzası ile Ankara’nın en güzel manzarasına sahip Eymir Panorama; marinası ve eşsiz doğası ile sizleri bekliyor. ‘’Bir evim olsun; hem doğa ile iç içe, hem de şehrin merkezinde’’ diyenlerdenseniz; Eymir Panorama ile tanışmadan, kararınızı vermeyin!

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Eymir Panorama’da Pratik Ödeme Sistemi ile rahat rahat ev sahibi olma fırsatı!

Marina manzarası ile güne başlayacağınız, tropik adada günü batıracağınız, eşsiz bir meydanda alışveriş keyfini yaşayacağınız bir eviniz olacak, hem de %50’sini 18 ay sonra ödeyerek!

Eymir Panorama’dan ev sahibi olacaklar, göl ve vadinin büyülü manzarası eşliğinde Marina Ankara’nın benzersiz sosyal imkanlarıyla,ayrıcalıklı bir hayata adım atacaklar. Eymir Panorama, şimdi Panoramik Ödeme Planı ile peşinat vermeden, 40 ay boyunca 1 ay ödeyip, 1 ay ödemeden, hatta yarısını da 18 ay sonra ödeme avantajıyla, rahat rahat ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Son gün 31 Mayıs!

Panoramik Ödeme Planı için tıklayınız;

Eymir Gölü’nün güzelliğini Marina Ankara’nın ayrıcalıklı dünyasında yaşayın!

Başkentin oksijen deposu Eymir Gölü’nün yanı başındaki ayrıcalıklı konumunun yanı sıra sunduğu benzersiz sosyal imkanlarla da öne çıkan proje; Ankaralıların hayallerini gerçeğe dönüştürecek. Kışın kayak yapmak için en yakın bölge olan Elmadağ’a çıkmak, yazın yelken keyfi için deniz kıyısına gitmek zorunda kalan Ankaralılar, Marina Ankara projesi ile sadece evlerinden çıkarak ister kayak, ister yelkenli keyfini yaşayabilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Sporun her türlüsü Marina Ankara’da olacak…

Marina Ankara sakinleri, Marina Ankara’nın ismini aldığı marinasında, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılabilecek, kanolarla kürek çekebilecek, kıyı teraslarında oturup dinlenebilecek. Şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan Kanyon bölgesi de projenin diğer ayrıcalıklı yaşam alanları olacak.