Konut İnşaat sektörü iftar yemeğinde buluştu

İnşaat sektörü iftar yemeğinde buluştu

09.07.2015 - 11:42 | Son Güncellenme:

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) inşaat sektörünün bir araya geldiği bir iftar daveti verdi.

İnşaat sektörü iftar yemeğinde buluştu

Kurulduğu günden bu yana kentsel dönüşüm, iş güvenliği, yeşil kent gibi konuları gündemine alarak çağdaş yaşam alanları kurmak amacıyla yola çıkan AYİD, 08 Temmuz Çarşamba günü Büyük Kulüp’te iftar daveti verdi.

Haberin Devamı

500 davetli katıldı

Yaptığı çalışmalarla kısa sürede inşaat sektöründe adından söz ettiren AYİD’in iftar davetine yerel yönetim temsilcileriyle birlikte inşaat sektöründeki diğer dernekler, inşaat müteahhitleri, tedarikçiler ve sektör temsilcileri olmak üzere 500 davetli katıldı. Lineadecor sponsorluğunda düzenlenen ve semah gösterisiyle renklenen iftar davetinde, AYİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sadıkoğlu’nun açış konuşmasında bolluk ve bereketin paylaşıldığı bugünlerde iftar davetine katılan herkese teşekkür etti.

Sadıkoğlu’ndan sonra söz alan AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik ise AYİD’in gün geçtikçe sektörde güçlenen yapısından bahsetti. Hakan Şişik, konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: “AYİD kurulalı kısa bir zaman geçmesine rağmen yerel yönetimlerle ve diğer sivil toplum kurumlarıyla başarılı çalışmalara imza attık. Sektörde söz sahibi bir derneğiz. Hem inşaat müteahhitlerinin hem tedarikçilerin hem de vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verebilen dernek yapımız sayesinde sektörde farklı bir yerde duruyoruz. İnanıyoruz ki, yıl içerisinde hayata geçireceğimiz diğer projelerle AYİD sektördeki yerini sağlamlaştıracaktır.”

Haberin Devamı

Lineadecor Genel Müdürü Ercan Ecemiş de davete katılan misafirlere teşekkür ederken, böyle bir organizasyon içerisinde yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.