Konut İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni reklamı!

İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni reklamı!

08.04.2011 - 17:33 | Son Güncellenme:

İnşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarından Ağaoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni reklam filmi için Sinan Çetin ile beraber kamera karşısına geçti. Kameralar karşısında rahat ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Ağaoğlu, yeni reklam filminde Sinan Çetin'e de "oyunculuk" dersi veriyor.

İşte Ali Ağaoğlunun yeni reklamı


Son konut projesinin reklam filminde oynayarak büyük popülerite kazanan Ali Ağaoğlu bu kez bir başka kampanyası için kamera karşısına geçti. Yeni reklam filminde Ali Ağaoğlu'na ünlü yönetmen Sinan Çetin eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Ağaoğlu'nun bir önceki reklamında yönetmen koltuğunda olan Çetin, bu sefer reklamda da yer alıyor. Reklamda Ali Ağaoğlu, usta yönetmen Sinan Çetin'e "oyunculuk" dersi veriyor.

Dün gece Cahide'de basın lansmanı yapılan Ağaoğlu'nun yeni kampanyası, bu reklam filmi eşliğinde medya mensuplarına sunuldu. Filmin gösteriminden hemen sonra konuşma yapmak üzere sahneye çıkan Ali Ağaoğlu ve Sinan Çetin, tüm salonu kahkahalara boğdu. Daha önceki reklam filminden 1 milyon dolar aldığını hatırlatan Ağaoğlu, "Ucuza gittim. Ben 3 milyon dolar ederdim. 3 isterken, 3 'ün 1'ini aldım." dedi.

Bundan sonra oyunculukta da iddialı olabileceğini sözlerine ekleyen Ağaoğlu şakayla karışık, "Artık bu işleri bırakıp, aktör olacağım!" dedi.

Haberin Devamı


İşte Ağaoğlu'nun yeni reklam filmi: