Konut İzocam Yapı Fuarı'nda

İzocam Yapı Fuarı'nda

15.04.2015 - 15:40 | Son Güncellenme:

İzocam 50. yılını bir kez de Yapı Fuarı’nda kutlayacak

İzocam Yapı Fuarında

Yapı Fuarı’na 50. yıla özel standıyla katılacak olan İzocam, bu yılki standında yer alacak saygı duvarı ile bugüne dek İzocam’dan yolu geçenlere teşekkür edecek.

Haberin Devamı

Türkiye’yi yalıtım ile tanıştıran ve kamuoyunda yalıtım bilincinin oluşturulup, geliştirilmesine yönelik ilkleri hayata geçiren İzocam, 50. yıldönümü kutlamalarına Yapı Fuarı’nda da devam edecek. TÜYAP Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek 38. Yapı Fuarı’nda İzocam, 50. yılına özgün tasarlanan standıyla yer alacak.

İzocam, 21–25 Nisan tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı’nda, 50 yıllık geçmişini vurgulayacak. Fuar boyunca uzman mimar ve mühendislerden oluşan kadrosuyla ziyaretçilerini ağırlayacak olan İzocam, kuruluşundan bugüne bünyesinde çalışmış herkesin isminin olduğu bir saygı duvarına da standında yer verecek.

“İzocam, Aklın Yolu” sloganıyla hazırlanan ve “50 yıldır aklın yolundan gidenler kazanıyor!” konsepti ile geliştirilen, ödüllü interaktif oyun da fuar boyunca İzocam’ın standında yer alacak. İzocam ziyaretçileri bu süprizlerle dolu oyunu deneyimleyerek keyifli anlar geçirecekler. “İzocam, Aklın Yolu” oyununu oynayanların puanları saat başı değerlendirilecek ve her saat en yüksek puanı alan oyuncu bir powerbank (taşınabilir şarj cihazı) sahibi olacak. Yapı Fuarı süresince devam edecek yarışmada en çok puanı alan kişi haftanın birincisi ilan edilerek Ipad Air2’nin de sahibi olacak.

Haberin Devamı

İzocam’ın bu yıl onbeşincisini düzenlediği Üniversitelerarası Yalıtım Yarışması’nda dereceye girenler de İzocam’ın Yapı Fuarındaki Standı’nda düzenlenen tören ile ödüllerini alacak. Mühendislik ve mimarlık fakültesi öğrencilerine enerji tasarrufu ve yalıtım ilişkisini anlatmak ve bu yönde çalışmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen Yalıtım Yarışması Ödül Töreni de 24 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Salon No: 3 Stand No: 201