Konut Kelebekler Vadisi uçuyor!

Kelebekler Vadisi uçuyor!

26.07.2010 - 15:01 | Son Güncellenme:

Hem daire hem de villa seçeneği sunan Kelebekler Vadisi’nde projenin ilerlemesi ile birlikte fiyatlarda da artış gözleniyor..

Kelebekler Vadisi uçuyor

Mimart Yapı yetkilileri: “Son yıllarda İstanbul’un merkezi sayılabilecek bölgeler yurt dışında olduğu gibi daha çok iş yeri odaklı bölgeler haline dönüşüyor.. araç gürültüsü, klakson sesleri, koşturmaca v.b. insanı yoran yerleşim alanlarına karşılık, Kelebekler Vadisi’nin huzur veren, dingin bir yaşam alanı sunmasının büyük avantaj olduğunu ve bunun farkında olanların bir an önce Projede yerlerini ayırttıklarını” belirtiyorlar..

Hem daire hem de villa seçeneği sunan Kelebekler Vadisi’nde projenin ilerlemesi ile birlikte fiyatlarda da artış gözleniyor.. Yetkililer, “bundan sonraki süreçte de fiyat artışlarının devam edeceğini ve avantajlı bir alışveriş yapmak isteyenlerin mutlaka Kelebekler Vadisi’nin ziyaret ederek, Projenin adına ne denli yakışır olduğunu yerinde görmeleri gerektiğini” sözlerine ekledi..



Uygun Ödeme Koşulları ve Ulaşılabilir Fiyatlar..!

Kelebekler Vadisi’nin, sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan kampanyasında;

Banka Kredisi Yok: Banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan ödeme imkânı sunuluyor..

Firma Finansmanı: %25 veya %30 Peşinat ödendiği takdirde, kalan kısım 12-72 ay arasında Mimart Yapı tarafından vadelendiriliyor..

Peşinatınızı Taksitlendirin: Peşinatı olmayan ya da yeterli peşinatı olmayanlar için büyük avantaj.. %25 - %30 minimum peşinat sözleşme sırasında ödeniyor.. 6-12-18 veya 6-12-18-24. aylarda yapılacak olan ara ödemeler ile peşinat yükü hafifletilmiş oluyor..

Sabit Taksit İmkânı: Peşinat ödemesinden sonra kalan kısım 72 aya kadar sabit taksitlerle vadelendiriliyor.. Sözleşme yapıldıktan sonra evin sahibi, fiyatlarda meydana gelecek artışlardan etkilenmediği gibi, bugün ne taksit ödüyorsa 72 ay boyunca da aynı sabit taksiti ödüyor..

Söz konusu kampanya koşulları sayesinde, daire sahibi olmak veya dairesi olanlar için uygun koşullarla kalitesi yüksek bir villaya taşınmak son derece kolay.

Proje Hakkında
Bahçeşehir’in yeni gözdesi Kelebekler Vadisi; “Az Katlı Yatay Yaşam Konsepti” sloganıyla yüksek katlı yaşamdan bunalanları kendine çekmeye devam ediyor.

Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir’de yapımına devam edilen ve sadece 166 ailenin yaşayacağı butik bir proje olma özelliğini taşıyan Kelebekler Vadisi, doğa ve yeşil ile iç içe yaşamayı seven ailelerin tercihi oluyor.

Lokasyon

Kelebekler Vadisi, düzenli yapılaşması ile son yılların en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Bahçeşehir’de yer alıyor. Tem otoyolu Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, şehrin karmaşasından uzak ancak tüm imkânlarına yakın olmak isteyenlerin yeni adresi.

Proje Künyesi
Kelebekler Vadisi’nde 71.491m2 alan sadece 166 aileye ayrıldı. Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve sadece 4’er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi doğal bir yatay yaşam alanı.

Yatay Yaşam Konsepti
Yüksek katlı bloklardan ayrışmış yapısıyla Kelebekler Vadisi’nde binaların gölgesinden uzak bir yaşam sürmeniz hedeflendi. Kalabalık sitelerin aksine, özlenen komşuluk ilişkilerini bu projeyle yakalamanız mümkün.

Açık Alan
%84’ünün açık alanlardan oluşması sayesinde bu projede yaşayanlar nefes aldıklarını hissedebilecekler. Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken, çocuklar da unutulmadı. Çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmesi için planlandı.

Bahçe
Kelebekler Vadisi’nde evlerin %68’inin bahçe kullanımı var ve bu nedenle bahçe hayatı oldukça yoğun. Toprağa basarak yaşamayı, yeşili ve doğayı sevenler burada vazgeçemeyecekleri bir yaşam alanı ile tanışıyorlar.

Panoramik Manzara
İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz arazi yapısıyla, Kelebekler Vadisi’nde her evin kendine özel bir manzarası ve konumu var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay ile görsel olarak tamamen özgürsünüz.

Mimari
Hem daire hem de villaların iç mekânlarında konfor ve estetik bir araya getirildi. Çağdaş mimari ile oluşturulan dış cepheler ahşap çizgilerle süslendi. Projede her evde balkon mevcut. Villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.

Güvenlik
Kelebekler Vadisi’nin önceliği size her anlamda güvenli bir yaşam sunmaktır. Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünüldü.

Hem aracınızın güvenliği, hem de çocukların site içerisinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2’şer adet, dairelere ait 1’er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta.

Konut Tipleri
2+1, dört farklı 3+1, 4+1 ve üç farklı villa seçeneğinin bulunduğu projede toplam dokuz tip konut bulunuyor.