Konut Konutta “3 boyutlu” kampanya!

Konutta “3 boyutlu” kampanya!

11.10.2010 - 13:39 | Son Güncellenme:

3DLocationEarth.com, 13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla konut sektörüne yönelik indirim kampanyası düzenliyor. 3 boyutlu indirim avantajı, Ekim ayı sonuna kadar devam edecek

Konutta “3 boyutlu” kampanya

Google Earth tabanlı programı ile binlerce binayı dünya haritası üzerindeki gerçek yerinde 3D (3 boyutlu) gösteren 3DLocationEarth.com, 13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla sektöre yönelik özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek “3 boyutlu indirim” kampanyası ile inşaat firmaları, 3DLocationEarth.com uygulamalarından % 40 daha az ödeyerek yararlanabilecek.

Haberin Devamı

Türkiye’nin 3 boyutlu tek sektör rehberi olan ve yayına girdiği 2008 yılından bu tarafa pek çok önemli inşaat projesini Google Earth üzerinden dünyaya tanıtan 3DLocationEarth.com, 13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla, bu ay sonuna kadar devam edecek özel bir kampanya düzenliyor. İnşaat ve emlak sektörüne yönelik başlatılan “3 Boyutlu İndirim” kampanyası sayesinde konut üreten yapı firmaları yeni projelerini %40 daha az ödeyerek 3 boyutlu dünyaya taşıyabilecek. Aynı şekilde, markalı gayrimenkul danışmanlığı firmaları da portföylerindeki kiralık veya satılık gayrimenkulleri çok uygun maliyetlerle Google Earth üzerinden sergileyebilecek. Söz konusu kampanya, 31 Ekim’de sona erecek.

Konutlar, artık 3 boyutlu pazarlanacak!

Haberin Devamı

Dünya Konut Günü dolayısıyla başlattıkları “3 Boyutlu İndirim” kampanyası hakkında bilgi veren 3DLocationEarth.com yöneticisi Aybars Görpe; inşaat sektörünün özellikle son dönemdeki proje rekabeti dolayısıyla, farklı tanıtım ve pazarlama mecralarına ihtiyacı olduğunu söyleyerek “Ekonomimizin en önemli sac ayaklarından birisi olan inşaat sektörü için yeni nesil 3 boyutlu tanıtım fırsatları sunuyoruz” dedi. 3DLocationEarth.com uygulaması sayesinde, inşaat firmalarının ürettikleri projeleri Google Earth üzerinden tüm dünyaya çok uygun maliyetlerle detaylı olarak tanıtma ve pazarlama şansı olduğunu vurgulayan Görpe, Dünya Konut Günü dolayısıyla başlattıkları kampanya ile sektörü, uygun maliyetlerle 3. Boyuta taşımayı hedeflediklerini söyledi.

3DLocationEarth.com uygulaması ile konut projeleri 3 boyutlu olarak modellenip, Google Earth üzerinde haritadaki gerçek yerine konumlandırılıyor. Projeye geliş-gidiş güzergahları, ulaşım alternatifleri, şehir merkezine olan konumu, cazibe merkezlerine yakınlığı, içerisindeki sosyal tesisler, daire tipleri, odaların içi ve hatta odanın manzarası, güneş alma durumu gibi tüm detaylar, dünyanın her yerinden 3 boyutlu sanal bir tur ile görülebiliyor. Benzer şekilde markalı gayrimenkul danışmanlık firmaları da sahip oldukları portföyleri harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak sergileyebiliyor.

Haberin Devamı

Diğer haberler için tıklayınız!

Yazarlar