Konut My City Bahçelievler'de Konutlar Teslim Ediliyor

My City Bahçelievler'de Konutlar Teslim Ediliyor

08.04.2011 - 17:55 | Son Güncellenme:

Ağaoğlu’nun Avrupa yakasındaki ilk projesinde daire teslimleri başlarken, bir yandan da projede ikinci el alım satım hareketliliği yaşanıyor. Proje merkezi, cazip lokasyonu ile kiracıların da akınına uğruyor.

My City Bahçelievlerde Konutlar Teslim Ediliyor

My City Bahçelievlerde Konutlar Teslim Ediliyor
Ağaoğlu'nun yüzde 1 peşinat fırsatı ile satışa sunduğu bin 220 konutluk My City Bahçelievler'de, anahtar teslimleri B bloklardan başladı. Ağaoğlu'nun Avrupa yakasındaki ilk projesi olan My City Bahçelievler'de, teslimlere kadar ötelenen yüzde 30'luk son peşinatı erken kapatanlar dairelerini teslim alıyor. Randevularını alan daire sahiplerine, Nisan ayının 9'una kadar daire teslimi yapılacak.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA İLK AĞAOĞLU SAKİNLERİ

Ağaoğlu My City Bahçelievler, 2 yıl önce yoğun ilgi görmüş, bin 220 dairenin büyük bölümü, yaklaşık 2 haftada satılmıştı. Ağaoğlu My City Bahçelievler'de, 80 dönüm araziye yayılmış 27 blokta, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Tramvaya ve metrobüse yürüme mesafesinde, E-5'e 150 metre uzaklıkta yer alıyor. Aynı zamanda E-5'in Bakırköy tarafındaki 600 milyon euroluk devasa AVM Marmara Forum'a da yaya olarak 5-6 dakika mesafedeki My City Bahçelievler'de site sakinleri; Bakırköy sahil yoluna ve Yeşilköy Atatürk Havalimanı'na da araçla 5-10 dakikada ulaşabilecek.

TESLİMLER, İKİNCİ ELE TALEBİ PATLATTI

10 yıldır bütün Ağaoğlu projelerinde "Tek yetkili ikinci el gayrimenkul firması" olarak hizmet veren RE/MAX ABC'nin brokeri Selami Arpacı, "Teslimler başlayınca, kiralık veya ikinci el satılık daire arayanlar proje ofisimize adeta akın etti. Proje aşamasında hızlı satılan My City Bahçelievler'e ikinci elde de yoğun ilgi var" dedi. My City Bahçelievler'de satılık portföyüne ek olarak kiralık daire portföyü de hızla büyüyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

İKİNCİ ELDE MÜŞTERİ HAZIR

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de, inşaat süresi boyunca konutlar ortalama yüzde 40-45 prim yaptı. Ağaoğlu, bu projesinde de topraktan girenlere kazandırma geleneğini sürdürdü. Selami Arpacı; erken teslim sayesinde yatırımcıların elde edeceği avantajı şöyle özetledi: "Halen kirada oturup, Ağaoğlu My City'den 2 yıl önce daire alanlar 6 ay daha beklemek zorunda kalmayacak. Kira derdinden kurtulacak. Yatırımcılar da, 5-6 ay fazladan kira gelirine sahip olabilecek veya kısa sürede satıp nakde dönme şansı yakalayacak. Çünkü, ikinci el müşterisi görerek alıyor. RE/MAX ABC olarak, My City Bahçelievler ofisini aylar önce açarak, alıcı datası oluşturduk. Şu an, daire almak için bekleyen ciddi alıcı kitlesi var. My City Bahçelievler'in de ikinci el müşterisi hazır. Doğru fiyatlı daireler kısa sürede satılıyor."