Konut Ofisim İstanbul'da Son 9 Mağaza İçin Kampanya

Ofisim İstanbul'da Son 9 Mağaza İçin Kampanya

17.12.2012 - 17:43 | Son Güncellenme:

Uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulan 205 m2’den 1180 m2’ye kadar büyüyebilen mağaza alanlarının metrekare fiyatı 15.000 TL olarak sabitlendi.

Ofisim İstanbulda Son 9 Mağaza İçin Kampanya

Yılbaşı itibariyle oturuma geçmeye hazırlanan,İstanbul’un prestijli ofis projesi ‘Ofisim İstanbul’u sadece bir iş merkezi değil, sosyal alanlarıyla da profesyonel dünya haline getiren ve yüzde 80’i satılan son mağazalar için Aralık sonuna kadar şansınız devam ediyor.
Uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulan 205 m2’den 1180 m2’ye kadar büyüyebilen mağaza alanlarının metrekare fiyatı 15.000 TL olarak sabitlendi.

Haberin Devamı

31 Aralık 2012’de teslim edilecek Ofisim İstanbul; 22 kat ve 3 ayrı bloktan oluşuyor. 60 bin metrekarelik kapalı bir inşaat alanında, 15 bin metrekare arsa üzerinde 219 adet bağımsız bölüm ve 16 adet mağazadan oluşan Ofisim İstanbul kuleleri konfor ve prestiji bir arada arayan firmaların ilk adresi olacak.


Ofisim İstanbul’da prestijli ofis katları ile restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, gibi çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal işletmeler de yer alacak. Profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office hizmetleri sunan Ofisim İstanbul’da her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Ofisim İstanbul İletişim Bilgileri:

Web: www.ofisimistanbul.com