Konut Sektörün Deneyimli İsimleri Projebeyaz'da

Sektörün Deneyimli İsimleri Projebeyaz'da

16.05.2013 - 10:34 | Son Güncellenme:

Kaan Borucuoğlu, Projebeyaz Ailesine Katıldı

Sektörün Deneyimli İsimleri Projebeyazda

Gayrimenkul sektöründe 360 derece danışmanlık hizmeti sunan Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, yönetim kadrosunda gerçekleştirdiği yeni atama ile bir adım daha attı. İnşaat firmaları, yatırım grupları, kurumlar ve bireylerden oluşan geniş bir müşteri portföyüne danışmanlık hizmeti veren Projebeyaz, sektörün deneyimli ismi Kaan Borucuoğlu’nu Yönetim Kurulu Üyesi olarak yönetici kadrosuna dahil etti.

Profesyonel kadrosuyla 2006 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Projebeyaz, hizmet verdiği ‘Gayrimenkul Pazarlama’, ‘Gayrimenkul Marka Yönetimi’, ‘Proje Geliştirme’ ve ‘Proje Satışı & Kiralama’ alanlarında her geçen gün müşteri portföyünü genişleterek büyümeye devam ediyor. Buna paralel olarak yönetim kadrosunu da genişleten Projebeyaz, Kaan Borucuoğlu’nu Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm A.Ş.’den transfer etti. Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Borucuoğlu Projebeyaz’da yurtdışı yeni satış kanalları oluşturma ve özel projelerin planlanması operasyonlarından sorumlu olacak.

Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden mezun olan Borucuoğlu, kariyerine başladığı Uzel İnşaat’ta, Century 21 markasının Master Franchise olarak Türkiye’ye getirilmesi operasyonunda yer aldı. Çalışma hayatına, sırasıyla O.D.C. İnşaat, Cer Yapı ve Özyazıcı İnşaat’ta devam eden Borucuoğlu, toplamda 796 konutun satış ve pazarlanmasını gerçekleştirdi. Kendisi için önemli bir deneyim olan ARTEV Global firmasında ise, Rusya, Kazakistan, Tataristan ve Azerbeycan gibi ülkelerde yeni satış kanalları oluşturdu. Buna paralel olarak, dünyanın en önemli ticaret merkezi olan İngiltere’de yer alan emlak acentaları ile işbirliklerini de sürdürdü.

İş hayatına Fer Yapı ile devam eden Kaan Borucuoğlu, İstwest projesinin tüm operasyonel faaliyetlerini yürüterek, 4 günde yaklaşık 350 adet dairenin satılmasında önemli bir rol üstlendi. 2011 yılında Tahincioğlu Gayrimenkul’de Satış ve Pazarlama Direktörü’nü üstlenen Kaan Borucuoğlu, Palladium Tower, Nidakule Göztepe ve Nidakule Levent ofis projelerinin satış ve pazarlanması çalışmalarında yer aldı.

22 yıllık çalışma hayatının 16 yılını gayrimenkul sektöründe tamamlayan Kaan Borucuoğlu, yurtdışındaki firma ve firma temsilcileriyle işbirliği kurmak üzere, Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışma hayatına devam ediyor. Evli ve iki çocuğu olan Kaan Borucuoğlu, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca biliyor.

Web: www.Projebeyaz.com