Gündem Kördüğüm 15. yeni bölüm fragmanında olay sahne! - İzle

Kördüğüm 15. yeni bölüm fragmanında olay sahne! - İzle

12.04.2016 - 09:03 | Son Güncellenme:

Kördüğüm dizisinde heyecan giderek ikiye katlandı. Haftaya damgası vuran Kördüğüm 15. yeni bölüm fragmanında olayların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle dizinin bu haftaki bölümündeki öpüşme sahnesi olay yaratacak. İşte Kördüğüm 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölümden özetler...

Kördüğüm 15. yeni bölüm fragmanında olay sahne - İzle

Kördüğüm dizisi bu haftaya bomba gibi giriyor. Yeni fragmandaki heyecanlı sahneler izleyiciyi ekrana kitleyecek gibi duruyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Kördüğüm dizisinde heyecan giderek büyüdü. Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta yayınlanan Kördüğüm dizisi 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları.

Haberin Devamı

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak olduğunu hatırlatalım.

KÖRDÜĞÜM 14. BÖLÜM ÖZETİ

Murat, Ali Nejat’ın en yakınındaki düşmanıdır. Murat’ın adamlarının dövdüğü Genco, bu emri verenin Ali Nejat’ın olduğunu sanarak Naz’ın yanında Ali Nejat’a hesap sorar.

Naz, bu olayla hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Ali Nejat’a inanmakla inanmamak arasında gidip gelirken, Umut ortadan kaybolur. Bir gece öncesinde parasını annesine emanet eden ve Genco ile üstü kapalı vedalaşan Umut’un son anlarının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıkar. Umut’un intihar ettiği kesindir.

Herkes bu olaydan Naz’ı sorumlu tutar. Ne Cahide Hanım ne de Gökçe, Naz’ı asla affetmeyecektir… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 15. yeni bölüm fragmanında olay sahne - İzle

KÖRDÜĞÜM 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol, (d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç milli oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

Yazarlar