Gaziantep Kosgeb Gaziantep İl Müdürlüğü 10 Nisana Kadar 7/24 Çalışacak

Kosgeb Gaziantep İl Müdürlüğü 10 Nisana Kadar 7/24 Çalışacak

25.03.2017 - 19:16 | Son Güncellenme:

.

Kosgeb Gaziantep İl Müdürlüğü 10 Nisana Kadar 7/24 Çalışacak

GAZİANTEP (AA) - KOSGEB Gaziantep Müdürlüğünün, Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği kapsamında Gaziantep'ten başvurusu onaylanan 8 bin 500 işletmenin işlemlerini tamamlayabilmesi için 10 Nisana kadar 7 gün / 24 saat hizmet vereceği bildirildi.

Haberin Devamı

KOSGEB İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, müdürlük hafta sonu da yoğun bir şekilde KOBİ beyannamesi evraklarını almaya devam ediyor.

Kredi başvurusu onaylanan KOBİ'lerden KOSGEB veri tabanına kayıt olmamış, 2015 yılı KOBİ Bilgi Beyannamesi onaysız olanlar ve kredisi onaylanmış henüz bankalara başvurmayanların, krediden yaralanabilmeleri için acilen başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Sıfır Faizli İşletme Kredisi'nde onay işlemleri azaltılarak, kredi işlemleri hızlandırılırken, banka onayından sonra müdür onayı verilerek, kredi kullandırım işlemlerine hemen başlanabiliyor.

Teminat sıkıntısı yaşayan işletmeler, Kredi Garanti Fonu A.Ş’nin sunduğu kefalet hizmetlerinden de yararlanabilecekler.

Haberin Devamı

Bankalarla problem yaşayan ve hiçbir şekilde krediye uygun olmadığı birkaç banka tarafından teyit edilen işletmeler, yaşadıkları sorunları "gaziantep@kosgeb.gov.tr" eposta adresine, TC kimlik numaraları, isim, soy isim bilgileri ile bildirebilecekler.