Teknoloji Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan

Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan

09.09.2016 - 12:37 | Son Güncellenme:

Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan

Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan

Koşu severler için müjdeli haber! Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan geliyor. Apple lansmanında birçok marka ile birlikte çalışarak geliştirdiği ürünleri tanıttı. Bu ürünler arasında spor devi Nike ile işbirliği yaparak piyasaya sunacağı Nike Plus akıllı saati de yer alıyor.

Haberin Devamı
Apple Watch Hermes ile Sahnede

Sporcuların ve Spor severlerin ihtiyaçlarını ve bakış açılarını dikkate alan Nike ve Apple spor yaparken kolunuzda olmasını isteyebileceğiniz bir akıllı saat tasarlamışlar. Teknolojik özellikleri Apple Watch Series 2 modeline benzerken konforla kolunuza takabileceğiniz ve Nike+ Run Club üzerinden arkadaşlarınızla iletişime geçebileceğiniz bir saat Nike Plus.

Her tür spora dayanabilmesi ve spor esnasında adeta kolunuzda yokmuş gibi hissetmeniz için özel floroelastomer malzemeden üretilmiş bu kayıştaki boşluklar sayesinde bileğiniz daha fazla hava alabiliyor.

GPS entegreli bu saatlerin bir çok farklı rengi olsa bile hepsinin ortak noktası Nike’in simgesi olan Volt rengini barındırması ve zamanı digital ya da analog stillerde göz alıcı bir şekilde gösterir.

Haberin Devamı

İçine önceden yüklenmiş Nike+ Run Club uygulaması sayesinde spor yapmanız için sizi motive eden milyonlarca koşucuyla ve sorularınıza cevap bulabileceğiniz uzmanlarla sizi buluşturur. Aktivite özetlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmanın yanı sıra kendinizi motive etmek için anımsatıcılar, önceden belirleyeceğiniz bir koşu programını hatırlatmasını bile ayarlayabilirsiniz saatinizle.

Yeter ki siz koşmaya karar verin gerisini Apple Nike Plus akıllı saati halleder..

Yazarlar