İstanbul KOZA İPEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI’NDAN “MELEK İPEK” AÇIKLAMASI

KOZA İPEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI’NDAN “MELEK İPEK” AÇIKLAMASI

12.02.2016 - 16:17 | Son Güncellenme:

.

KOZA İPEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI’NDAN “MELEK İPEK” AÇIKLAMASI

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ölçer, Melek İpek’in el konulan villaya girmeye çalışmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Bebek’te bulunan yalının Melek İpek’in özel mülkü olmadığını, mülklerin Koza İpek Holding’e ait olduğunu belirten Ölçer, “Şahıs mülkiyetine dokunabilmemiz asla mümkün değil” dedi.
Akın İpek’in annesi Melek İpek’in Bebek’te el konulan villaya girmeye çalışması üzerine üzerine, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ölçer ve Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yazlı, holdinge bağlı Kanaltürk Televizyonu binasında basın mensuplarına açıklama yaptı.
Melek İpek’in iddia ettiği gibi Bebek’teki yalının ve Ankara İncek’te bulunan malikanenin Melek İpek’in özel mülkü olmadığını, bahsi geçen mülklerin Koza İpek Holding’e ait olduğunu ve Melek İpek’in ikamet adresinin Ankara Çankaya’da bulunan bir rezidans olduğunu açıklayan Hasan Ölçer, açıklamasını tapu senetlerinin kopyalarını basın mensuplarına dağıtarak destekledi.
Mülklerin holdinge ait olduğunu, giderlerinin holding tarafından karşılandığını ve yine mülklerle ilgili sorumluluğun holding yönetimine ait olduğunu vurgulayan Hasan Ölçer, Melek İpek’in FETÖ lideri Fethullah Gülen için daha önce ‘Bir gülüşüne bütün servetim feda’ diyen oğlu Akın İpek’in Fethullah Gülen’e misafirhane olarak hazırladığı mülklerin şahsına ait olduğunu iddia ettiğini ve iddialarının asılsız olmakla beraber algı yönetme amacı güttüğünü söyledi.
“ŞAHIS MÜLKİYETİNE DOKUNABİLMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”
Gayelerinin kimsenin özel mülküne ve hayatına müdahale olmadığını da ekleyen Ölçer, “Şahıs mülkiyetine dokunabilmemiz asla mümkün değil. Daha önce devletten vergi kaçırılarak şirket üzerine yapılan bütün holding mülklerini korumazsak, mahkemenin ve savcılığın bize verdiği görevi yapmamış oluruz” dedi.
Ölçer, Melek İpek’in de ikamet adresi konusunda artık bir karar vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yazarlar