Gündem Küçük Esnaf oyuncusu Zeynep Koçak kimdir?

Küçük Esnaf oyuncusu Zeynep Koçak kimdir?

12.04.2016 - 16:26 | Son Güncellenme:

Vizyona girdiği hafta 148 bin 329 sinemaseverle buluşarak gişede zirveye oturan Küçük Esnaf ekibine İzmir'de ilgi büyüktü. BKM yapımı filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak ve yönetmen Bedran Güzel, Gaziemir Optimum AVM’de gerçekleştirilen seyircili gösterimde binlerce İzmirli tarafından karşılandı.

Küçük Esnaf oyuncusu Zeynep Koçak kimdir

27 Ağustos 1983 doğumlu, Ankara memleketi olan Türk tiyatro ve dizi oyuncusu Zeynep Koçak hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Haberin Devamı

'Küçük Esnaf' izdihamı!

Vizyona girdiği hafta 148 bin 329 sinemaseverle buluşarak gişede zirveye oturan Küçük Esnaf ekibine İzmir'de ilgi büyüktü.

Sezonun son büyük komedisi ‘Küçük Esnaf’, İzmir’i de kahkahaya boğdu. BKM yapımı filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak ve yönetmen Bedran Güzel, Gaziemir Optimum AVM’de gerçekleştirilen seyircili gösterimde binlerce İzmirli tarafından karşılandı. Önce AVM meydanında sevenleriyle buluşan Küçük Esnaf ekibi, ardından Cinemaximum Sinemaları’nda filmi seyircilerle birlikte izledi.

İzmirliler Çilingir Berhudar'a şehrin anahtarını verdi

Küçük Esnaf oyuncusu Zeynep Koçak kimdir

AVM meydanındaki söyleşiden hemen sonra, sinema salonuna geçen Küçük Esnaf ekibini bir sürpriz bekliyordu. Filmi izlemeye gelen İzmirliler, İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak ve Bedran Güzel’e şehrin anahtarını verdi.

Haberin Devamı

Dev anahtarla poz veren ekip, alkışlar arasında salondaki yerini aldı. Kahkaha dolu bir 104 dakika geçiren İzmir seyircisi, filmin sonunda Büyükak, Koçak ve Güzel’i dakikalarca ayakta alkışladı.Senaryosunu İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın kaleme aldığı, kadrosunda İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Küçük Esnaf sinemalarda.

'Küçük Esnaf' haftanın birincisi oldu

Küçük Esnaf oyuncusu Zeynep Koçak kimdir

Baharı kahkahaya boğmaya gelen BKM yapımı ‘Küçük Esnaf’, haftaya damga vurdu! 8 Nisan Cuma günü vizyona giren, yönetmenliğini Bedran Güzel’in, senaristliğini İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın yaptığı film, birinciliğini ilan etti!

ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

Küçük Esnaf oyuncusu Zeynep Koçak kimdir

Zeynep Koçak (d. 27 Ağustos 1983; Ankara, Türkiye), Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. 27 Ağustos 1983 yılında Ankara'da doğdu. Ted Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Koçak öğrenim süresi boyunca klip ve kısa film yönetmenliği yaptı.

Kendisinin yazıp yönettiği Müdahale isimli kısa film birçok ünlü festivale katıldı ve ödül aldı. BKMMutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. Neşeli Hayat ve Çok Filim Hareketler Bunlar adlı filmlerde yer aldı. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde Oğuzhan Koç ile birlikte en iyi film müziği ödülünü aldı. Birçok Vodafone reklamı yazıp oynadı. Beyaz Show'da Kelebeğin Mağdurları adlı skeçte oynadı. BKM Mutfak bünyesinde özel günlerde skeçler yazıp oynadı. Kendisinin yazıp yönettiği kısa animasyon filmi TikTak, 2015 Cannes Film Festivali'nde en iyi dallarda ödül aldı. Aynı zamanda 52. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kısa Film adaylığı gösterdi.

Yazarlar