Teknoloji Küçük işletmelere ekonomik yazıcılar

Küçük işletmelere ekonomik yazıcılar

26.11.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

Canon, tek bir noktaya veya firmanın kurumsal ağına kolaylıkla kurulumu yapılabilen sekiz yeni modelden oluşan çok fonksiyonlu yazıcı serisini piyasaya sürdü.

Küçük işletmelere ekonomik yazıcılar

Pc Net Dergisi

iR2018(i), 22(i), 25(i) ve 30(i modellerinin yer aldığı yeni seri, küçük işletmelere ve kurumsal çalışma gruplarına baskılamaya hazır, "giriş seviyesi" çok fonksiyonlu yazıcı çözümleriyle fiyat avantajı sağlıyor.

Canon Avrupa Pazarlama Müdürü Paul Rowntree, "Temel baskı ve kopyalama ihtiyacı olan küçük işletmeler, genellikle çok fonksiyonlu ofis çözümlerini özellikleri bakımından ağır ve pahalı bulurlar. Buna karşılık Canon'un yeni iR2018-30 serisi; siyah ve beyaz baskı, kopyalama, tarama ve faks fonksiyonlarını içinde barındırıyor ve fiyat avantajlı bir çözüm sağlıyor. Canon'un çift yönlü ürün stratejisini kurma yönünde ileri bir adım niteliğinde olan bu yeni seri, aynı zamanda Canon'un siyah ve beyaz yazıcı pazarındaki lider konumunu güçlendirmek için tasarlandı" şeklinde konuştu.

Canon'un yeni seri yazıcıları, dakikada 18 ve 30 sayfa olmak üzere arttırılmış çıktı hızına sahip bulunuyor ve kullanıcılara kolaylık sağlayan renkli dokunmatik LCD ekranı ile yüksek fonksiyonellik sunuyor. Buna ek olarak, opsiyonel olarak sunulan sonlandırma üniteleri ile zımbalama ve kitapçık yapma gibi temel dokümantasyon işlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca renkli olarak e-posta ve network adreslerine doküman gönderebilirsiniz.