Kültür Sanat 1 -2 Ekim’de E-ticaret konuşulacak!

1 -2 Ekim’de E-ticaret konuşulacak!

21.09.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:

DigitalTalks Her Yönüyle E-ticaret Konferansı'nda sektörün birbirinden değerli isimleri sahne alacak.

1 -2 Ekim’de E-ticaret konuşulacak

2 yıla yakın bir süredir Türkiye dijital ekosistemine değer katan onlarca başarılı etkinliğe imza atan DigitalTalks’un odağında bu sefer e-ticaret var.

Haberin Devamı

Türkiye’de organize perakendenin içinde e-ticaretin payı şu an %1,5 seviyelerinde. İngiltere gibi gelişmiş pazarlarda ise bu oran %10’un üzerinde. Türkiye’de de bu rakam ilerleyen yıllarda gittikçe artacak ve e-ticaretin önemi daha da hissedilecek.

Bu gerçekten hareket eden DigitalTalks; Türkiye perakende sektörünün, e-ticaretin, dijital dünyanın önde gelen birçok ismini 2 gün sürecek DigitalTalks Her Yönüyle E-ticaret Konferansı’nda ağırlıyor.

1-2 Ekim’de Kadir Has Üniversitesi Büyük Konferans Salonu’nda organize edilecek bu kapsamlı konferansın platin sponsorları; Turkcell, n11.com, IdeaSoft, SEM; altın sponsorları ise PayU Türkiye, Anadolu Bilişim Hizmetleri, Emarsys, Ünsal Gündüz Avukatlık Ortaklığı, Arvato SCM, Alve.com ve Ülker Kellogg’s.

Haberin Devamı

Katılımcılar 2 gün boyunca entelektüel derinliği olan sunumları ve sohbetleri dinlerken diğer taraftan dijital ekosistemin içinde yer alan birçok profesyonelle tanışıp, bağlantılarını (network) kuvvetlendirecek.

Etkinliğin kesinleşen konuşmacıları ve programı ise aşağıdaki gibi. Detaylı bilgi ve kayıt için http://digitaltalks.org/etkinlik/e-ticaret-15/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.