Kültür Sanat 23 Nisan'da Tom ve Jerry geliyor

23 Nisan'da Tom ve Jerry geliyor

19.04.2016 - 13:52 | Son Güncellenme:

Tom ve Jerry, 23 – 24 Nisan tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşuyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı için düzenlenen etkinliğe katılım ücretsiz.

23 Nisanda Tom ve Jerry geliyor

Trump Alışveriş Merkezi’nden tüm çocuklara 23 Nisan hediyesi! Çizgi film dünyasının unutulmaz karakterleri Tom & Jerry, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Trump AVM’ye geliyor. Birbirleriyle sürekli kovalamaca halinde olan ve yıllardır komik maceralarıyla tüm çocukları neşelendiren kedi Tom ve fare Jerry, 23-24 Nisan tarihlerinde Trump AVM’de muhteşem bir sahne şovu sunacak. Tom ve Jerry, çocuklarla dans edecek, oyunlar oynayacak.

Haberin Devamı

Muhteşem sahne şovları ve hediyeler!

Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katında kurulacak özel sahnede gerçekleşecek sahne şovu 12.00 – 18.00 saatleri arasında 4 seans olarak yapılacak. Etkinliği izleyen tüm çocuklara Tom ve Jerry posteri hediye edilecek. Ayrıca çocuklara Tom ve Jerry ile birlikte fotoğraf da çektirebilecek.

Etkinliğe katılım ücretsiz…

Özel kostüm ve şovlarıyla çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatacak olan Tom ve Jerry’i dileyen herkes ücretsiz olarak izleyebilecek.