Kültür Sanat Ali Dündar'dan yeni şarkı Şimdi Pişmanım

Ali Dündar'dan yeni şarkı Şimdi Pişmanım

09.07.2021 - 12:15 | Son Güncellenme:

Farklı müzik stillerinde sunduğu ‘Seni Ben Var Ya’, rap arabesk ‘Sonu Ayna’ ve Gökhan Türkmen imzalı Gece Uzun ile hatırı sayılır bir dinleyici kitlesinin dikkatini çeken Ali Dündar, yeni teklisi ‘Şimdi Pişmanım’ı Locca Records etiketiyle tüm dijital platformlarda 9 Temmuz Cuma günü yayımladı.

Ali Dündardan yeni şarkı Şimdi Pişmanım

Kısa aralıklarla yayımladığı şarkılar ile kendi kulvarının günden güne büyüyen isimlerinden birine dönüşen Ali Dündar, yakın zamanda da kendi youtube sayfasında yorumladığı akustik projeleri yayınlamaya başlayacak.

Haberin Devamı

Arabesk müziğin yeni nesil temsilcilerinin en dikkat çekici isimlerinden Ali Dündar’ın yeni teklisi ‘Şimdi Pişmanım’ın, sözü  Ali Dündar&İbrahim Haholu, müziği Erol Ersoy Cesur’a düzenlemesi Fırat Deniz Haznedaroğlu ait

Utku Ünsal’ın mix’ini, Emre Kıral’ın mastering’ini  yaptığı şarkıda usta müzisyenler Ömer Göktepeliler (yaylı tamburbas), Çağlar Haznedaroğu (bass gitar ve elektro bağlama), Serhan Yasdıman (gitar) ve Türker Çolak( perküsyon) enstürmanları ile katkı sağladı.

Şarkının ruhuna ve dokusuna uygun görsel hikayenin video klip yönetmenliğini, Gece Uzun’da da birlikte çalıştığı Mustafa Kalıpçıoğlu üstlendi.

Müzisyen kimliği ile yıllarca sahnede usta işi performanslar sergileyen Ali Dündar, yenilikçi tavrı ve iç yakıcı güçlü vokali ile kariyerinin en parlak zamanlarını kitlesiyle beraber yaşamaya başladı.