Kültür Sanat Borusan Müzik Evi'nin sesleri Borusan Klasik'te

Borusan Müzik Evi'nin sesleri Borusan Klasik'te

05.11.2020 - 14:11 | Son Güncellenme:

Borusan Klasik radyonun sevilen programı “Borusan Müzik Evi”, güz dönemiyle 13 Kasım’dan itibaren her Cuma 23.00-24.00 saatleri arasında Borusan Klasik’te! Programda, Borusan Müzik Evi’nde sahne almış topluluklar, sanatçılar ve organizatörler; müzikseverlere kendi müzik seçkilerini sunacaklar.

Borusan Müzik Evinin sesleri Borusan Klasikte

Borusan Müzik Evi, konser salonlarından uzak kaldığımız bugünlerde müziğin kalbini müzikseverlere sunmaya devam ediyor. Geçen sezon mayıs ayında Borusan Klasik’te yayınlanmaya başlanan, bugüne kadar mekânda dinleyicilerle buluşan topluluk, sanatçı ve sanatçı temsilcilerinin özenle hazırladığı programları dinleyicilerine sunan “Borusan Müzik Evi” programı, şimdi güz dönemiyle bir kez daha müzikseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Borusan Klasik’te yer alan “Borusan Müzik Evi” programının ikinci dönemi 13 Kasım Cuma saat 23.00’te, Borusan Müzik Evi Müdürü Aydın Dorsay’ın hazırlayıp sunduğu seçki ile başlayacak. 20 Kasım’da Anıl Eraslan, 27 Kasım’da ise Nağme Yarkın ve Baturay Yarkın’ın seçkileri saat 23.00’te başlayan programlarla sunulacak. Program, kaçıranlar ve tekrar dinlemek isteyenler için Pazar 21.00 ve Cuma 12.00’de birer kez daha yayınlanacak.

Borusan Klasik’i internette, www.karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store), Blackberry (Blackberry App World), Nokia Symbian (Ovi Store ve Android (Google Play Store) cihazlarına indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad kullanıyorsanız yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.