Kültür Sanat “devinim” Mitte Karaköy’de!

“devinim” Mitte Karaköy’de!

21.01.2016 - 15:56 | Son Güncellenme:

Karaköy ruhuna sahip çıkan, bir o kadar da kendini farklı konumlandıran bir tasarım anlayışına sahip Mitte, şimdi de sanata ev sahipliği yapıyor.

“devinim” Mitte Karaköy’de

Serra İnce,"Öncelikle benim için en önemlisi paylaşmak, cesaretimi ve adanmışlığımı ortaya koyarak tutkumla yarattığım eserlerimi görecek

Haberin Devamı

olmanız bir tesadüf değil… Muhtemelen bir resmin içinde buluşacağız. ”

diyerek ilk solo sergisini 24 Ocak’da Mitte’de açıyor.

24 Ocak- 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek sergisinde Serra İnce, bitmeyen enerjisiyle hayallerine doğru yarattığı devinimi anlatıyor.

Sanata ve sanatçıya değer veren Mitte, sizleri “devinim” ile buluşmaya davet ediyor.

"devinim"

Hayal kurabilmek en büyük zenginliktir. Hayallerimiz yaşamımızın rotasını, neyin peşinde ne yöne gitmek istediğimizi belirler. İnsanın hayalleri ne kadar büyükse, yaşamının da o kadar büyüme potansiyeli vardır. Ama neticede kişi-nin yaşamını tanımlayan gerçekleridir, ve gerçekleri de kişinin hareketleridir. Hareketsiz kalamayacak kadar çok arzuladığı hayallerine dair attığı adımlar-dır.

Haberin Devamı

Benim çok büyük hayallerim var ama beni tanımlayan; bitmeyen enerjimle hayatımda hayallerime doğru yarattığım devinimdir. Biliyorum ki, önemli olan doğru ya da yanlış yapmak ya da kusursuz olmak değildir.

Önemli olan, hayatı yaşamaya değer kılan, elimden gelenin en iyisiyle hareket etmektir. Küçük bir hareketin yarattığı titreşim bile, bütün dünyayı de-ğiştirecek bir güce dönüşebilir.