Kültür Sanat Editors geliyor

Editors geliyor

27.10.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

Yeni alternatif müzik platformu Off the Hook, ilk konserinde İngiliz alternatif rock grubu Editors’ı ağırlayacak.

Editors geliyor

İlk albümleri “The Back Room” ile Mercury Prize Awards’da En İyi Albüm kategorisinde aday gösterilen Editors, 6 Aralık’ta Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Haberin Devamı

Pozitif Live’ındinleyicileri yeni bir müzik anlayışıyla tanıştıran platformu kapsamında gelecek Editors, geçtiğimiz günlerde "InDream" adlı 5. stüdyo albümünü yayınladı. "InDream" albümü içerisinde toplam 10 şarkıya yer verenEditors, albümün ilk single'ını "No Harm" adlı çalışmasına, ikincisingle'ını ise "MarchingOrders" adlı şarkısına seçmişti.

Üyeleriyle alternatif müzik dünyasından haberleri ve daha fazlasını offthehookseries.com üzerinden paylaşan OfftheHook konserleri3 Mart’ta İrlandalı indierock müzisyeni Hozier ile devam edecek.

Karanlık synth vuruşları ve gitar riff’leriyle dikkat çeken Editorskonserinin biletleribiletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabiliyor. Avantajlı bilet fiyatlarından faydalanabilmek için www.offthehookseries.com adresinden kod alınabiliyor.

Haberin Devamı

Editors

Akılda kalan gitar riffleri, karanlık temalı synthesizer kullanımı, basit ama metafora açık sözleri ile kendine özgü sound’unu yaratıp, alternatif rock camiasında takdir toplamış İngiliz rock grubu Editors, 2005 yılında çıkardıkları ilk albümleri The Back Room ile önemli bir çıkış yaptı. İlk albümünü takip eden An End Has a Start ve In This Light and On This Evening ile başarısını sürdüren grubun yeni albümü In Dream, Ekim ayının ilk haftasında piyasaya sürüldü.