Kültür Sanat Efes Pilsen One Love Festival yaza damgasını vuracak!

Efes Pilsen One Love Festival yaza damgasını vuracak!

14.06.2012 - 10:17 | Son Güncellenme:

Bu yıl 11. kez müzikseverlerle buluşacak olan Efes Pilsen One Love Festival’in tanıtım toplantısı santralistanbul’da düzenlendi.

Efes Pilsen One Love Festival yaza damgasını vuracak

Efes Pilsen One Love Festival 14 – 15 Temmuz’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Mini bir festival havasında gerçekleşen davette katılımcılar bir yandan eğlenceli oyunlarla zaman geçirirken, diğer yandan da festivalin bu yılki konuklarından Elif Çağlar’ın akustik performansı ile keyifli bir akşamüstü geçirdiler.

14 – 15 Temmuz’da gerçekleşecek Efes Pilsen One Love Festival’de bu yıl festivalciler Yuck, Damien Rice, Kaiser Chiefs, Selah Sue, Kimbra ve Pulp ile müzik dolu, benzersiz 2 gün geçirecek.

Efes Pilsen tarafından düzenlenen ve kapılarını 14 – 15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da açmaya hazırlanan Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da herkese eğlence, dans, müzik dolu saatler yaşatacak.

Pozitif Live organizasyonuyla düzenlenecek festivalin tanıtım toplantısında Efes Pilsen One Love Festival’in “hayatı dolduran”; hayata değer katan bir festival olduğunu belirten Efes Türkiye Sponsorluk, Dijital ve Sosyal Pazarlama Müdürü Emre Topsakaloğlu; “Efes Pilsen One Love Festival bugüne kadar hep dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan bir festival oldu. Bugüne kadarki 10 festivalimizde 72 grup ve 1459 sanatçı ağırlandı. Bildiğiniz gibi geçen yıl Avrupa Festivaller Birliği’ne dahil edildik. Bir diğer ifadeyle, festivallerin şampiyonlar ligine dahil olduk. Geçtiğimiz yıl 30 bin gibi rekor bir katılımla Efes Pilsen One Love Festival’in 10. yaşını kutladık. Bu yıl da yine birbirinden önemli sanatçılar ve grupları izleme fırsatı bulacağız. 14 – 15 Temmuz tarihlerinde Santralistanbul’da, keyifli vakit geçirmek isteyen festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanı sıra sınırsız eğlence dolu iki gün bekliyor” dedi.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü isimler Efes Pilsen One Love Festival sahnesinde!

Bu yıl saat 14:00’da kapılarını açacak festivalde 14 Temmuz Cumartesi günü festivalciler, ana sahnede Ahmet Musluoğlu, Neyse ve Replikas ile festivale hızlı bir giriş yapacak. Ardından son iki yılın en çarpıcı müzik gruplarından Yuck, Closer filminin soundtrack mimarı, “Blower’s Daughter” parçası ile büyük beğeni toplayan Damien Rice ve canlı performansı ile bir efsaneye dönüşen Kaiser Chiefs festivalcilere muhteşem bir gün yaşatacak.

Haberin Devamı

15 Temmuz Pazar günü Efes Pilsen One Love Festival; Style-Ist, Mira ve Elif Çağlar’dan sonra son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue’yu ve neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra’yı ağırlayacak. Festival, Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp’ın çarpıcı performansı ile sona erecek.

15 Yerli Grup 2. Sahneyi Sallayacak!

Festivalde iki gün boyunca 15 yerli grup, 2. Sahne’de müzikseverlere keyifli saatler yaşatacak. 14 Temmuz Cumartesi günü Social Inclusion Band, Puik's Journey, Halimden Konan Anlar, Softa, Les Males Propres, Rock'n Dark 5 Birincisi Ahali, Kolektif İstanbul ve Korhan Futaci & Kara Orkestra 2. Sahne’de olacak. 15 Temmuz Pazar günü ise Barıştık Mı, Erkin Gören, The Away Days, On Your Horizon, Kafabindünya, Sapan ve Ayyuka performans sergileyecek.

Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festivalciler, müzik dolu saatlerin yanı sıra pek çok keyifli aktivite ve çeşitli sürprizlerle dolu iki eğlenceli gün geçirecek.

Haberin Devamı

Bu Yıl da Sosyal Medya’da Efes Pilsen One Love Rüzgarı Esecek

2011 yılındaki Efes Pilsen One Love Festival’de ilk kez kullanılan, temassız iletişim teknolojisi uygulaması OneLike bu yıl da festivalin gözdesi olacak. OneLike sayesinde katılımcılar, bu yıl da festival deneyimlerini anında Facebook ve Twitter hesaplarından paylaşabilecek.

Festivalin girişinde verilen OneLike bilekliklerini Facebook ve Twitter hesapları ile eşleştiren katılımcılar; festival deneyimlerini ve alanda yer alan pek çok sürpriz aktiviteyi bilekliklerini özel noktalara okutarak sosyal medya hesaplarında kolayca paylaşabilecek.

Geçen yıl festival sırasında OneLike uygulaması ile toplamda 3776 Facebook girişi yapılmış, 11.667 tweet ve 4276 Facebook fotoğrafı paylaşılmıştı.

Festivale İstanbul Dışından Katılmak İsteyenlere Özel Fırsat

Efes Pilsen One Love Festival festival ruhunu İstanbul dışındaki müzikseverlerin de doyasıya yaşaması için Pegasus işbirliğinde çok özel bir fırsat sunuyor. Pegasus tarafından Efes Pilsen One Love Festival’e özel hazırlanan paket kapsamında kombine festival bileti ve Adana, Ankara ve İzmir illeri için Pegasus gidiş dönüş uçak biletini kapsayan sınırlı sayıda paket tüm vergiler ve hizmet bedeli dahil 170 TL’den sunuluyor. Özel paketin öğrenciler için satış bedeli ise sadece 145 TL.

Haberin Devamı

www.biletix.com internet sitesi üzerinden satışı yapılan Pegasus’un indirimli paketleri hakkında detaylı bilgiye Efes Pilsen One Love Festival’in Facebook sayfasından (www.facebook.com/onelovefest) ve Pegasus’un flypgs.com adresinden ulaşabiliyor.