Kültür Sanat En iyi cazcılar Borusan'da!

En iyi cazcılar Borusan'da!

08.01.2013 - 17:22 | Son Güncellenme:

Borusan Müzik Evi, Türk caz sahnesinin önde gelen isimlerini 17 Ocak’ta aynı sahnede buluşturuyor.

En iyi cazcılar Borusanda

Müzik alanında yapmış olduğu yenilikçi çalışmaları ve lider kimliği ile Türkiye’nin önde gelen besteci ve piyanistleri arasında yer alan Selen Gülün, virtüözlerden oluşan Blue Band ile sahnede olacak.

Haberin Devamı

8 Ocak 2012, İstanbul -- Çağdaş müzikten caza uzanan geniş bir yelpazede üreten ve yapıtları dünyanın çeşitli yerlerinde seslendirilen Gülün, Borusan Müzik Evi’ndeki konserde Blue Band ile birlikte klasik caz orkestrası formatının dışına çıkan çağdaş yapıtlarını ilk kez seslendirecek.

Trombonda Bulut Gülen, davulda Cengiz Baysal, tenor ve soprano saksofonda Engin Recepoğulları, bariton saksofonda Meriç Demirkol, akustik ve elektrik basta Ozan Musluoğlu, alto saksofonda Serhan Erkol, trompet ve büğülüde Şenova Ülker ve ikinci trompette Utku Akyol’un sahnede olacağı konserde Elif Muslu Çağlar vokallerde Selen Gülün’e eşlik edecek.

Downbeat, New York Times ve Herald Tribune başta olmak üzere prestijli müzik yayınlarının takibe aldığı Selen Gülün, bu performansında yazılı ve doğaçlama müziğin uyumunu gözeterek hem her biri birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan bu görkemli orkestrayı yönetecek, hem de onlarla birlikte çalacak.

Haberin Devamı

SELEN GÜLÜN BLUE BAND

Tarih: 17 Ocak 2012 Perşembe

Saat: 21.30

Selen Gülün Piyano Elektrik Piyano Vokal

Şenova Ülker Trompet Büğülü

Utku Akyol Trompet

Serhan Erkol Alto Sax

Engin Recepoğulları Tenor / Soprano Saksofon

Meriç Demirkol Bariton Saksofon

Bulut Gülen Trombon

Ozan Musluoğlu Akustik / Elektrik Bas

Cengiz Baysal Davul

Elif Muslu-Çağlar Konuk Vokalist

Borusan Müzik Evi etkinliklerinin biletleri tüm Biletix satış kanallarından, pazartesi-cuma günleri arası 10.00-18.00 saatleri arasında Borusan Kültür Sanat’tan ve konser günleri de saat 18.00’den itibaren Borusan Müzik Evi’nden temin edilebilir.

Borusan Müzik Evi

Adres: İstiklal Caddesi Orhan Adli Apaydın Sokak No: 1 Beyoğlu, İstanbul

Tel: 0212 336 32 71