Kültür Sanat Flux Pavillion Babylon’da!

Flux Pavillion Babylon’da!

11.04.2016 - 14:33 | Son Güncellenme:

Fark yaratan dubstep parçaları ve dünyaca ünlü festivallerdeki performansları ile kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Flux Pavilion, Hayat Bu Kapağın Altında:Flux Pavillion ile 22 Nisan Cuma günü Babylon’da!

Flux Pavillion Babylon’da

Dubstep tarzında yakaladığı yenilikçi ivmeyle EDM sahnesinde fark yaratan isimlerden Jashua Steele, bilinen adıyla Flux Pavilion, 22 Nisan Cuma günü, Hayat Bu Kapağın Altında: Flux Pavillion performansı için ilk kez Türkiye’ye geliyor ve Babylon’da müzikseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

The Prodigy ve Rusko gibi efsane isimlerden ilham alarak 2008’de müzik kariyerine başlayan ve kısa sürede dubstep tarzında büyük beğeni toplayan parçalara imza atan İngiliz DJ, performanslarıyla da çok konuşuluyor.

2010 yılında yayınladığı “Line in Wax” parçası ardından müzik çevrelerinde isminden bahsettiren ve hayran kitlesini genişleten Flux Pavilion, Glastonbury, Reading, Coachella ve EDC Vegas gibi festivallerde gerçekleştirdiği performanslarla da ününe ün kattı.

“The Great Gatsby” ve Rush” gibi Hollywood filmlerine soundtrack olan “I Can’t Stop” parçası ile başarısını kanıtlayan İngiliz DJ, 22 Nisan Cuma günü ilk defa Türkiye’de, Babylon’da.

Kapıların 21.30’da açılacağı, 22 Nisan Cuma günü gerçekleşecek Hayat Bu Kapağın Altında: Flux Pavilion performansının biletleri Biletix’te.