Kültür Sanat Foods in the Woods’ta 23 Nisan

Foods in the Woods’ta 23 Nisan

19.04.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Foods in the Woods çatısı altında toplanan mekanlardan, Tadında Anadolu ve Cakes and Bakes, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı renkli etkinlikler, sürpriz lezzetler ve hediyelerle kutlayacak.

Foods in the Woods’ta 23 Nisan

BTA’nın Maslak Uniq İstanbul’da yer alan, Foods in the Woods çatısı altında topladığı mekanlardan, Tadında Anadolu ve Cakes and Bakes, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli etkinlikler, sürpriz lezzetler ve hediyelerle kutlayacak.

Haberin Devamı

Tadında Anadolu restoranında her yaşa uygun doğal ve organik oyuncaklar üreten Zeytin Çekirdeği ile birlikte gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklar kendi seçecekleri sevimli, el yapımı, ahşap oyuncakları oyun terapisti eşliğinde boyayarak keyifli bir gün geçirecek. Etkinlik 12.00-13.30 ile 15.00-16.30 saatleri arasında 2 seans halinde gerçekleştirilecek.

Sıcacık kahveleri ve lezzetli pastalarıyla keyifli molaların adresi Cakes&Bakes’te ise çocuklar kurabiyeler yapmayı öğrenecek. Saat 14.00-15.00 saatleri arasında yapılacak workshop’ta çocuklar Cakes&Bakes şefleri eşliğinde hazırladıkları rengarenk bonibonlarla süslü kurabiyelerin tadına varacak. Siz Cakes and Bakes’in sıcak ortamında günün tadını çıkarırken, çocuğunuz da kurabiye workshop’ında çok eğlenecek.

Haberin Devamı

Çocuklarınıza keyifli bir 23 Nisan yaşatmak isterseniz bu etkinliklere katılmak için 533 728 92 08 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.