Kültür Sanat Game of Thrones'ta dikkat çeken ayrıntı

Game of Thrones'ta dikkat çeken ayrıntı

23.10.2017 - 08:57 | Son Güncellenme:

Game of Thrones'un 7. sezonu biter bitmez milyonlarca hayranı 8. sezonunu beklemeye başladı. Görünüşe göre bu bekleyiş biraz daha sürecek gibi. Öte yandan dizinin önceki sezonları mercek altında tutulmaya devam ediyor...

Game of Thronesta dikkat çeken ayrıntı

Yayınlanmaya başladığı günden giderek artan bir şekilde hayran sayısını arttıran Game of Thrones'un sekizinci sezon bekleyişi sürüyor. Yazın yedinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan yapımın yeni bölümleri için hayranları şimdiden bekleyişe girdi bile.

Haberin Devamı

2018 hatta bir ihtimal 2019 yayınlanması düşünülen Game of Thrones'un önceki sezonları da güncelliğini koruyor. Yapımın hayranların dizinin, önceki sezonları tekrar araştırıp yeni bölümledeki göndermelere dikkat çekiyor.

Malum, bu sezon Jon Snow'un, Aegon Targaryen olduğununu öğrendik. Bu aslında pek çok izleyici için yeni bir bilgiydi. Ancak dizinin geçmiş bölümlerinde iz sürmeyi sevenler Game Of Thrones'un üçüncü sezonunda Aegon Targaryen isminin geçtiğini hatırladı.

3. sezonda Davos, okuma öğrenirken elindeki kitapta Westeros fatihi Aegon Targaryen adıyla okumaya başlamıştı. Bu durum dizinin, ne denli büyük bir planlamanın ürünü olduğunu gözler önüne seriyor.