Kültür Sanat Ganj’da arınma ritüeli

Ganj’da arınma ritüeli

24.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Ganj’da arınma ritüeli

Hindistan ve ritüelleri… Varansi’de sabah erkenden yapılan arınma ritüeli için Ganj Nehri kıyısında toplanan erkekler, Hindu geleneklerini uygulamak ve arınmak için hazırlar. Çok da berrak olmayan bu sulardaki arınma ritüeline Hilal Korucu’nun kadrajından tanıklık ediyoruz.

Haberin Devamı

Ganj’da arınma ritüeli

Heybeliada terapisi

Her ne kadar hissetmesek de doğa uyandı, bahar kendini gösterdi. Baharın gelişiyle adalarda derin bir nefes alma zamanı geldi. Heybeliada’ya seyahat, sadece bir saatlik vapur yolculuğuyla bile başka bir dünyaya gitmek gibi. Sakin suları ve çiçek açan yollarıyla terapi niteliğinde.

Ganj’da arınma ritüeli

Kırmızı papyon

Şehrin kargaşasının arasında birkaç dakikalık dinlenme kulağa hoş geliyor. Özellikle de siz derin düşüncelere dalmışken arkanızı kollayacak bir dostunuz varsa. Karaköy iskelesinde manzaranın tadını çıkaran sahibini koruyan sevimli köpek, kırmızı papyonu ve dikkatli bakışlarıyla da oldukça sempatik görünüyor.

Ganj’da arınma ritüeli

Şehrin tonları

Güneş, tüm renkleriyle güne veda ediyor. Maviden kızıla farklı tonların dans ettiği gökyüzü, şehrin ışıklarıyla bütünleşirken kente bir huzur çöküyor. Kartpostallık manzarayı Ayten Altıntaş fotoğrafladı.

Haberin Devamı

Ganj’da arınma ritüeli

Bulutların üzerinde

İtalya’nın rüya gibi şehirlerinden biri olan Sorrento’da bulutların üzerinden bir manzara. Manzaralarını uçurumların ve masmavi suların süslediği bu şehir, romantik bir macera arayanlar için bulunmaz bir cennet.

Ganj’da arınma ritüeli

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

Ganj’da arınma ritüeli

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.