Kültür Sanat Gökhan Türkmen Fişekhane'de müzikseverlerle buluşuyor

Gökhan Türkmen Fişekhane'de müzikseverlerle buluşuyor

30.09.2021 - 11:07 | Son Güncellenme:

Gökhan Türkmen, Fişekhane Deniz Konserleri serisi kapsamında 2 Ekim Cumartesi akşamı hayranlarıyla bir araya gelecek.

Gökhan Türkmen Fişekhanede müzikseverlerle buluşuyor

İstanbul’un yeni kültür-sanat, gastronomi ve iyi yaşam alanı Fişekhane, Deniz Konserleri serisi ile müziğin en iyi isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen, 2 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:00’da deniz kenarında açık havada kurulan sahnede hafızalara kazınan parçalarını müzikseverler için seslendirecek.  

Haberin Devamı

Gökhan Türkmen, listelere zirveden giren disco funk şarkılarıyla bu zorlu zamanda ritmi ve özgürlüğü ‘7’ albümü ile hatırlatmayı amaçlarken çıkış şarkısı ‘Şerefine’nin yakaladığı başarının ardından rock’n’roll tadında disco bir parça olan ‘Heyecan’a Kapadokya’da Murat Joker yönetmenliğinde fütüristik efektlerle çekilen kliple büyük ses getirdi.

Konserler 9 Ekim’e kadar devam edecek

Türk müziğinin her dalda en iyi isimlerini ağırlayacak Fişekhane Deniz Konserleri’nde; Gökhan Türkmen’in ardından Funda Arar ve Hadise gibi çok sevilen isimlerin en güzel şarkılarını seslendireceği konserler serisi 9 Ekim’e kadar devam edecek. Fişekhane Deniz Konserleri ile müzikseverler özledikleri konser akşamlarıyla unutulmaz anlar yaşayacak.

Haberin Devamı

Fişekhane Deniz Konserleri’nde yer alacak diğer sanatçılar ve konser tarihleri şöyle sıralanıyor:

Funda Arar – 8 Ekim

Hadise – 9 Ekim