Kültür Sanat Haftasonu Oldies but Goldies partisine ne dersiniz?

Haftasonu Oldies but Goldies partisine ne dersiniz?

24.02.2015 - 11:59 | Son Güncellenme:

Bir Babylon klasiği haline gelen, Murat Abbas ve Murat Beşer önderliğinde yapılan “Oldies But Goldies“ 28 Şubat Cumartesi gecesi Babylon’a konuk oluyor.

Haftasonu Oldies but Goldies partisine ne dersiniz

15 yıldır düzenlenen gece her defasında, 80’leri ve 90’ları her daim yaşamak isteyenlerle Babylon’u tıklım tıklım dolduruyor. Babylon, artık bir klasik haline gelen partisiyle geçmiş günlerin enerjisini yeniden yaşatan Oldies But Goldies gecesine bir kez daha ev sahipliği yapıyor.

Caz müziğini elektronika, drum’n’bass ve hip-hop gibi yeni akımlarla harmanladığı müzikal tarzıyla, uluslararası caz sahnesinde ün kazanan besteci ve sıra dışı trompetçi Erik Truffaz Quartet, 4 Mart Çarşamba akşamı Babylon’da sahne alacak. Müzik eleştirmenleri tarafından zaman zaman “caz füzyon” un önemli isimlerinden Miles Davis’e benzetilen Erik Truffaz’ın girişimiyle bir araya gelen ve cazı farklı tarzlarla flört ettiren grubun Babylon konseri caz severlere müzik ziyafeti yaşatacak.

Rhode Island çıkışlı, Dominik ve Guatemala kökenli prodüktör Abraham Orellana ya da müzik dünyasında tanınan ismiyle AraabMUZIK, 5 Mart Perşembe gecesi Babylon sahnesinde yerini alacak. Dr. Dre, Swizz Beatz, The Heatmakerz, Just Blaze ve 9th Wonder gibi prodüktörlerden ilham alan AraabMUZIK hızlı ve ritmik davul tınılarıyla dolu sample’larında elektro, dubstep, gabber ve trans müzik gibi tarzları bir arada başarıyla kullanabilme yeteneğiyle tanınıyor.

Babylon konser biletleri biletix.com adresinden ve Babylon gişesinden satın alınabiliyor.