Kültür Sanat Iron Maiden ve Tiesto İnönü'yü sallayacak

Iron Maiden ve Tiesto İnönü'yü sallayacak

25.03.2013 - 12:01 | Son Güncellenme:

01 Mayıs – 30 Ağustos arasına yayılan 120 günlük bir müzik maratonu!

Iron Maiden ve Tiesto İnönüyü sallayacak

Pozitif Live tarafından gerçekleşecek olan Vodafone İstanbul Calling, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Onlarca dünya starı, 20’ye yakın etkinlik, şehre yayılan pek çok önemli mekanda konser, panel, atölye çalışmaları, partiler ve daha pek çok fazlası bu sene festival bünyesinde şehri ele geçirecek. Vodafone ana sponsorluğu ve Garanti Bankası resmi sponsorluğunda dört aya yayılan ve farklı müzik türlerini bünyesinde barındıracak olan festival 2013 yazında Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Iron Maiden ve Tiesto Biletleri Bugün Satışta!

Iron Maiden, 2013 yazının en başarılı rock turnesi olmaya aday MAIDEN ENGLAND ile 26 Temmuz Cuma akşamı BJK İnönü Stadyumu’nda izleyici ile buluşacak. Pozitif Live tarafından düzenlenen ve rockseverlerin unutamayacağı bir performansa imza atacak olan Iron Maiden konserinin biletleri bugün satışa sunulacak. Gecenin diğer yıldızları arasında ön grup olarak konfirme olan “BIG 4”dan biri, Thrash Metal masterlarından Anthrax ve gecenin açılışını Voodoo Six yapacak.

Hollandalı DJ, prodüktör, gelmiş geçmiş en önemli elektronik dans müziği temsilcilerinden Tiesto, 07 Haziran Cuma akşamı müzikseverleri house ve elektro dans dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Tiesto konserinin biletleri de Iron Maiden ile aynı anda satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Sigur Ros ve The National Konser Biletleri 26 Mart Salı Günü Satışta!

İstanbul’da ilk konserini vermeyen hazırlanan İzlandalı kült grup, Sigur Ros, yenilikçi sanatsal vizyonu, her yeri kuşatan ses ve ışık şovuyla konserlerinde yaşattığı unutulmaz deneyimi İstanbul seyircisine aktarmaya hazırlanıyor. 2 Temmuz akşamı Parkorman’da sahne alacak grup müzikle iç içe görsel ve panoramik bir ziyafet sunacak.

Yabancı ve yerli gruplar ve DJ’lerle indie müziğinin en parlak isimlerinin yer alacağı Parkorman konser serisinin ilk ismi belli oldu. The National 23 Haziran’da Vodafone Istanbul Calling sahne alacak! Sigur Ros ve The National konserinin biletleri 26 Mart Salı günü satışa sunulacak.