Kültür Sanat İş Sanat'ta çocuk tiyatrosu

İş Sanat'ta çocuk tiyatrosu

11.01.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haşarı ve isyankar Peter Pan ile arkadaşlarının maceraları, Ocak ayında pazar günleri İş Sanat’ta çocuklarla buluşacak.

İş Sanatta çocuk tiyatrosu

Alınan bilgiye göre, İş Sanat, Ocak ayından itibaren her pazar çocuk oyunu "Peter Pan" ile kapılarını minik izleyicilere ve tiyatroseverlere açacak.

James Matthew Barrie’nin "Peter Pan ya da Büyümeyen Çocuk" adlı eserinden, Zeynep Avcı tarafından tiyatroya uyarlanan oyunun yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu üstlendi. Müzik, düzenleme ve sözler Yaprak Sandalcı, kayıt ve düzenlemeler Özkan Turgay, kukla ve kostüm tasarımı Karina Cheres, dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer imzası taşıyan oyununun koreografisi Maral Ceranoğlu yaptı.

Oyunda, Ahmet Kaynak, Ani Haddeler Pekman, Asil Büyüközçelik, Banu Çiçek, Berkay Ateş, Berker Enhoş, Bülent Çolak, Burcu Doğan, Burcu Tekin, Elif Akşar, Evrim Şahintürk, Gökçe Sezer, Güliz Gençoğlu, İrem Erkaya, Mavisu Kasapoğlu, Nadir Sarıbacak, Nilüfer Alptekin, Öyküm Elif Erdoğan, Özlem Durmaz, Sarp Aydınoğlu, Sibel Altan, Serkan Keskin, Tansu Biçer ve Ümit İlban rol aldı.

Minikler, haşarı ve isyankar Peter Pan ile arkadaşlarının maceraları her Pazar saat 14.00’de İş Sanat’ta izleyebilecek.

Oyunun konusu özetle şöyle:

"İngiltere’nin sıradan bir ailesi olan Darling’lerin üç çocuğu, Wendy, John ve Michael bir gece Peter Pan’ın peşine takılır ve gökyüzünde süzülerek Düşler Ülkesi’ne giderler. Burada kayıp çocuklarla tanışır, Kızılderililerle, deniz kızlarıyla karşılaşır, korsanların kötü ruhlu lideri Kaptan Hook ile savaşırlar. Bir sürü nefes kesen macera yaşadıktan sonra bir gece yine havalanır, evlerinin penceresinden süzülerek içeri girerler."