Kültür Sanat İstanbul Arabesque Project'ten Müslüm Gürses konseri

İstanbul Arabesque Project'ten Müslüm Gürses konseri

25.02.2020 - 09:46 | Son Güncellenme:

Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses, ölümün 6. senesinde, 4 Mart 2020 Çarşamba gecesi Dorock XL'de gerçekleşecek bir konserle anılacak.

İstanbul Arabesque Projectten Müslüm Gürses konseri

Bu sene 10. yılını kutlayan ve geçtiğimiz aylarda Müslüm Gürses şarkılarından oluşan 'Sende Kalmış' isimli albümünü yayınlayan Istanbul Arabesque Project'in, Türkiye'nin en iyi yaylı gruplarından Istanbul Strings ile sahne alacağı gece, Kral Fm medya sponsorluğunda gerçekleşecek. Halil Sezai, Tuna Kiremitçi, Umut Kurt, Aydın Kurtoğlu ve Hera bu konserde konuk sanatçı olarak yer alıp, Müslüm Gürses ile tanınan eserleri seslendirecekler.

Haberin Devamı

Arabeskin rock barlarda üniversiteli gençlerle buluşmasının öncüsü olan*, şarkıları rock formuna sokmak konusunda oldukça ısrarlı olan, bunu sound'larının yükseldiği zemin yapan**, bu tarzın kendileri için geçici bir proje değil de devamlı bir iş olduğu konusunda herkesi inandıran Istanbul Arabesque Project**, Müslüm Gürses, Burhan Bayar ve Şakir Askan'ın şarkılarından oluşan "Sende Kalmış" albümündeki ve albüm haricinde Müslüm Gürses ile özdeşleşen eserleri, kendi düzenlemeleri ile yorumlayacak.

"Istanbul Arabesque Project - Kaç Kadeh Kırıldı Unutmadım" konseri, 4 Mart Çarşamba gecesi Dorock XL Sahnesi'nde gerçekleşecek.

 

İstanbul Arabesque Projectten Müslüm Gürses konseri