Kültür Sanat Kadınlar için beyaz balonlar uçacak

Kadınlar için beyaz balonlar uçacak

05.03.2015 - 14:19 | Son Güncellenme:

Bu sene daha bir duyarlılıkla yaklaştığımız kadınlar günü’nde ‘Kadına Şiddete Hayır’ demek için kadınlar, Tarabya Bahçe’de beyaz balonları gökyüzüne bırakarak, konuyla ilgili tepkisini vurgulayacak.

Kadınlar için beyaz balonlar uçacak

Ünlü bloggerların da destek vereceği etkinlikte, oyuncu Ruken Demirer de beyaz balonlara dilek bağlayarak şiddete ‘Dur’diyecek.

En çok beğeni alan fotoğrafa otel konaklama hediyesi

‘Umut Dolu Beyaz Balonlar’ ı gökyüzüne salarak, geleceğimizi şeklillendiren kadınlara uygulanan şiddet vakalarını protesto edecek olan kadınlar, Tarabya Bahçe’de hemcinsleriyle keyifli bir brunch da yapacak. ‘umutdolubeyazbalonlar’ hashtag’iyle en çok beğeni alan fotoğraf paylaşımı yapan kişiye Büyük Ada’da yer alan Hotel Prinkipos’da Nisan ayı içerisinde iki kişilik konaklama hediye edecek olan Tarabya Bahçe, Dünya Kadınlar Günü’nde kadının güzelliğine yakışır hediyelerle bu özel günü kutluyor.

Beyaz balonların ucuna konuyla ilgili umutlarını yazarak şiddet vakalarının artık sona ermesi için katkıda bulunmak ve konuya dikkat çekmek isteyen Tarabya Bahçe, toplumsal duyarlılığını da vurgulayacak. Bu özel günde kamu vicdanını rahatsız eden sosyal olaylarda özellikle kadınların tepkilerini dile getirmesi için özel bir sosyal sorumluluk etkinliğine ev sahipliği yapan Tarabya Bahçe, her türlü kamu vicdanını rahatsız eden olayda üzerine düşeni yapmaya hazır.

Kadınlara özel yüzde 20 indirim

Terapi niteliğindeki manzarası ve ünlü şef Yusuf Şahin’in enfes lezzetleriyle, umut dolu yarınlar için kapılarını kadınlara özel ayrıcalıklarla açan Tarabya Bahçe, o gün mekana gelen tüm kadınlara yüzde 20’lik indirim uygulayacak. Organik Bahçe’sinden kullandığı doğal lezzetleriyle fark yaratan brunch mönüsünde; otlu pidelerden, ev yapımı reçelllere, bahçeden koparılan domates ve salatalıktan, envai çeşit kendi pastanesinde hazırlanan kek ve hamur işi lezzetlere yer veren Tarabya Bahçe’de bu özel günde hem bir lezzet şöleni yaşanacak hem de toplumsal duyarlılık dile getirilecek. ‘Kadınlar Dünyayı Güzelleştirir, Biz de Sizin Dünyanızı…’ mottosuyla hareket eden Tarabya Bahçe, içinde bir tek kuş sütünün eksik olduğu brunch mönüsüyle misafirlerini ağırlayacak.

Brunch Mönü Fiyatı:50 TL Brunch mönü fiyatı kadınlara özel; 40 TL

Yazarlar