Kültür Sanat Miramax Guy Ritchie ve Jason Statham'ı yeniden bir araya getiriyor

Miramax Guy Ritchie ve Jason Statham'ı yeniden bir araya getiriyor

07.04.2021 - 12:30 | Son Güncellenme:

Uzun zamandır beklenen ve sinema dünyasında yaz sezonunu açacak olan film, Ritchie’nin beIN ile yapacağı ikinci iş birliği olacak.

Miramax Guy Ritchie ve Jason Stathamı yeniden bir araya getiriyor

Uzun zamandır merakla beklenen ve sinema dünyasında yaz sezonunu başlatacak olan, Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı ‘Wrath of Man’ filmi, Guy Ritchie’nin beIN MEDIA GROUP ile yürüttüğü ikinci iş birliği olacak. Film; MIRAMAX’ın, 2019'da prömiyeri yapılan ve dünya çapında 100 milyondan fazla hasılat elde eden The Gentlemen'ın sağladığı küresel başarının ardından, ünlü yönetmen Guy Ritchie ile gerçekleştirilen projenin ikinci çalışması olarak karşımıza çıkıyor. Nefes kesen aksiyon sahnelerinin bulunduğu filmde başrol oyuncusu Jason Statham’a Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raul Castillo, Niamh Algar ve Post Malone gibi isimler eşlik ediyor. 

Haberin Devamı

İşe yeni başlamış, gizemli ve çılgın bir zırhlı araç güvenlik görevlisi (Jason Statham), görevli olduğu aracın uğradığı bir soygun sırasında ortaya çıkan yetenekleriyle tüm çalışma arkadaşlarını hayrete düşürür. Ekiptekiler, gizemli meslektaşlarının kim olduğunu ve nereden geldiğini merak etmektedirler. Gizemli adam, intikam almak uğruna geri dönüşü olmayan adımlar attıkça nihai amacı da yavaş yavaş netlik kazanacaktır.

Bir beIN MEDIA GROUP sözcüsü filmle ilgili olarak şunları söyledi: “Fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanan, böylesine heyecan verici bir filmle yaz sezonuna başlamaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. İzleyiciler, MIRAMAX ile ikinci iş birliğini gerçekleştiren efsanevi yönetmen Guy Ritchie'ye ait bu son projeye dair ilk deneyimlerini artık yaşayabilirler. beIN'in MIRAMAX'ı satın almasından bu yana, piyasaya sürülen ya da şu an üretimi devam eden proje sayısı ‘Wrath of Man’ ile birlikte 20’ye ulaştı. Bu da yenilikçi ve kültürel etkileşim sağlayan filmlere yatırım yapma konusunda devam eden tutkumuzun ve başarımızın bir kanıtı niteliğinde. 

Haberin Devamı

beIN MEDIA GROUP, 700'den fazla filmden oluşan rakipsiz arşivi de dahil olmak üzere Hollywood stüdyosu MIRAMAX'ı Mart 2016’da satın aldı. Stüdyo, dört En İyi Film ödülü dahil olmak üzere 278 Akademi Ödülü® adaylığına ve 68 Oscar® ödülüne sahip. MIRAMAX'ın gişe rekorları kıran filmleri arasında The Gentlemen, Good Will Hunting, Pulp Fiction ve Kill Bill: Volume 1 ve 2 yer alıyor.

Ünlü yönetmen Guy Ritchie ve başarılı oyuncu Jason Statham hayranları, Wrath of Man'in ardından bir sonraki MIRAMAX iş birliği için çok fazla beklemek zorunda kalmayacaklar. İkili, son birkaç aydır Katar ve Türkiye'de birlikte çalışarak, MI6 ajanı Orson Future'ın (Statham), dünya düzenini karşı tehdit oluşturan yeni ve ölümcül bir silah teknolojisinin satışını takip etmek ve durdurmak için küresel bir istihbarat örgütü tarafından görevlendirildiği, henüz adı belirlenmeyen bir aksiyon/gerilim filmi çekiyor. Bir dünya turu gibi geçecek bu çok gizli görevde; CIA yüksek teknoloji uzmanı Sarah Fidel (Aubrey Plaza) ile isteksizce ortak olarak çalışmak mecburiyetinde olan Fortune, milyarder silah tüccarı Greg Simmonds'un izini sürmek ve başında olduğu suç örgütünün içine sızmak için tüm karizmasını, ustalığını ve kamuflaj yeteneğini kullanmak zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Guy Ritchie, Antalya'da geçirdiği zamanla ilgili olarak; “Türkiye bir ilham kaynağı: Güzel yemekler, güzel bir ülke, güzel oteller ve güzel insanlar. İki aylık çekimlerden sonra tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Wrath of Man, 2021 yılında MIRAMAX tarafından piyasaya sürülecek. İsmi henüz belirlenmeyen ikinci film ise önümüzdeki yıl içinde gösterime girecek.