Kültür Sanat Model'in yeni şarkısı 'MEY'

Model'in yeni şarkısı 'MEY'

17.03.2016 - 10:10 | Son Güncellenme:

Son olarak yaklaşık 2 yıl önce yayınladıkları Levla'nın Hikayesi albümleri ile kariyerlerini sağlamlaştıran Model, yoluna ara vermeden devam ediyor.

Modelin yeni şarkısı MEY

Demir Demirkan prodüktörlüğünde kaydettikleri yepyeni şarkıları 'MEY' için; 'bugüne kadar kaydettiğimiz diğer şarkılardan çok farklı, retro bir hava yakalamaya çalıştık' diyen Model, aynı duyguyu Murad Küçük yönetmenliğindeki klipte ve kullandıkları kostümlerde de yansıtıyor.

Haberin Devamı

Model, yeni şarkısı 'MEY'i şöyle anlatıyor:

'Belki de ilk defa bu kadar pozitif duyguların hakim olduğu bir şarkı yaptık. Bu kez ayrılıktan değil, aşık olmanın ve sevmenin coşkusundan bahsettik. Şarkının klibi de; diğer kliplerimize göre daha aydınlık ve sıcak renklerin kullanıldığı bir video oldu. Eskiden şarkıları yaparken bilgisayar başında çok vakit geçirirdik. Bu şarkı grup olarak stüdyoya girip çala çala ortaya çıkardığımız bir şarkı oldu.

Sound olarak da elektronik hiçbir şey kullanmak istemedik. Tamamen akustik ve sıcak tonlara odaklandık. Uzun zamandır da ortaya çıkarmak konusunda pek bonkör davranmadığımız alaturka bir tarafımızın da su yüzüne çıkmasına izin verdik. Şarkı aslında sonbaharda gelecek albümün tarzı hakkında da oldukça ipucu veriyor.'

Haberin Devamı

Fatma Turgut, Can Temiz, Okan Işık ve Kerem Sedef'den oluşan Model, yeni şarkılarının yayınlanmasından sonra bahar aylarını yoğun bir turne ile geçirecek. Ardından sonbahar aylarında yayınlamayı planladıkları albüm için kayda girecek.