Kültür Sanat Mogwai avantajlı satış biletlerini kaçırmayın

Mogwai avantajlı satış biletlerini kaçırmayın

26.01.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

20 yılı aşkın süredir müziğe farklı bakış açıları ve yorumları ile zihinlere kazınan sayısız parçaya imza atan Mogwai konserinin avantajlı bilet dönemi 28 Ocak Çarşamba günü saat 10:00’da son buluyor.

Mogwai avantajlı satış biletlerini kaçırmayın


Yoğun melodiler içeren ve zihinleri yolculuğa çıkaran parçalarıyla, post-rock’ın İskoçyalı temsilcileri Mogwai, 13 Şubat 2015 Cuma akşamı akustiği ve ambiyansıyla müzik severleri büyüleyen Volkswagen Arena’da dinleyicisiyle buluşuyor. 20 yılı aşkın süredir müziğe farklı bakış açıları ve yorumları ile zihinlere kazınan sayısız parçaya imza atan Mogwai konserinin avantajlı bilet dönemi 28 Ocak Çarşamba günü saat 10:00’da son buluyor.

90’ların ikinci yarısında Glasgow’dan dünyaya seslerini duyurmaya başlayan ve kısa sürede post-rock’ın vazgeçilmez grupları arasına giren Mogwai, “cosmic post-rock” olarak tanımlanan müziğinde, melodik bas yapısı ve efektleri özenle kullanarak, yarattığı dinamik kontrast ile dinleyenleri her parçada adeta bir yolculuğa çıkarıyor.
Müziğe farklı bakış açıları ve yorumları ile zihinlere kazınan sayısız parçaya imza atan sevilen parçaları ile hafızalarda yer edinecek Mogwai konserinin biletlerini, avantajlı fiyatlarla biletix.com adresinden satın alınabiliyor.