Kültür Sanat Müzik

Müzik

20.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Müzik

Oktoberfest’te Balkan rüzgârları esecek!

Haberin Devamı

Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen ünlü festival Oktoberfest, İstanbullularla buluşuyor! Büyülü notalarının müzikseverlerin dört bir yanını saracağı iki günlük festival, dopdolu bir program, eğlence ve dans garantili bir hafta sonu vadediyor. 

14-15 Ekim tarihlerinde Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Oktoberfest’te ilk gün müzik dünyamızın en güçlü kadın besteci ve yorumcularından “Göksel” ve ‘70’li yılların saykodelik müzik grubu “Hey! Douglas” sahne alacak. Pazar günü ise Alman yapımcı, şarkıcı Dj Stafen Hantel namıdiğer Shantel ve “Çingeneler Zamanı”, “Hayat Treni”, “Arizona Rüyası” gibi kült film müziklerinin yanı sıra “Mustafa” filmine de besteleriyle imza atan Balkan ezgilerinin efsanevi ismi Goran Bregovic kapanışı gerçekleştirecek. 

Haberin Devamı

Müziğin ritmi yeşille buluşuyor

Doğanın yeşili içerisinde elektronik müziğin titreşimlerini hissetmeye hazır mısınız? 3 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan “+1 Sunar: Pozitif Vibrations”, doğayla dansa davet ediyor. +1 sunumuyla hayata geçirilen festival elektronik müziğini caz ve Afro ritimleri, Endonezya-Gamelan zilleri ile Avrupa disko ritimleriyle buluşturuyor.